Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A dollárbaloldal tovább mocskolja Orbánt, de bocsánatot persze nem kér

Horváth K. József

2022.09.30. 15:10

Kevés nagyobb arcátlanságot lehet tapasztalni az ellenzék részéről, mint aminek ezen a héten lehettek tanúi a magyar választók a hétfői parlamenti vitától egészen a mai Orbán-interjúig a Kossuth rádióban.

 

A baloldal Egyesült Államokból érkező támogatásáról van szó, amely miatt már sokan egyenesen dollárbaloldalról beszélnek. Ez azt jelenti, hogy választási kampányhoz külföldi támogatást elfogadni kifejezetten törvénytelen.

Ehhez képest eltelt öt nap, és senki a baloldalról azt nem mondta, hogy bocs, nem kellett volna, ez valóban törvénytelen munka volt.

A helyzeten persze nem változtatott volna sokat, mert a nyomozóhatóságok úgyis a végére járnak az ügynek, a bíróság pedig reményeim szerint ítélkezik, feloldva az ártatlanság vélelméhez fűződő jogaikat. Azért mégis más lenne a leányzó fekvése. Némelyekben talán még az is fölvetődött volna, hogy Gyurcsány díszes társaságában elvétve maradt valaki, akiben még akad némi jóérzés. Erről azonban szó sincs. Csak egy mondat Szolzsenyicitől:
„A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret”.

 

Így aztán nemhogy elnézést kértek volna, hanem még szégyentelenebb pofátlansággal tovább próbálják mocskolni Orbánt. Mint például Vadai Ágnes mai Facebook-bejegyzésében a közösségi oldalán a reggeli interjúra reagálva. Ezt mondta:
„Szeretném megnyugtatni a miniszterelnököt: Mi sem kívánunk vele együttműködni. Orosz érdekek kiszolgálójával csak kollaboránsok működnek együtt ugyanis!”

Mit szólnak ehhez? Vadai nyugtat meg bennünket, aki pártjával, s az egész baloldallal együtt egy gazszálat keresztbe nem tesznek azért, hogy Magyarországnak legyen elég energiája, kőolaja, földgáza, ellenben pártjával ezerrel támogatja az uniós szankciópolitikát, amely révén a magyarok biztonságos élete kifejezetten veszélybe kerülne. És azt az Orbán Viktort mocskolja, aki ezt meg akarja akadályozni, aki ezért küzd.

Nem véletlenül mondta ma reggel Orbán Viktor a rádióban, hogy nem lehet úgy együttműködni valakivel, ha valaki nem a maga ura.

A miniszterelnök így fogalmazott:
„Együttműködni valakivel, hogy te tudod, a háttérben van valaki? Neked nem is ezzel kéne tárgyalni, hanem azzal a háttérben lévő emberrel, mert úgy is ő dönti el, hogy mi lesz. Így nagyon nehéz együttműködni bárkivel. Hiba lenne, ha az ellenzékkel való együttműködésre alapozná az ember a politikáját, mert ők egyszerűen nem urai saját maguknak. Amerikából pénzelik őket. Aki fizet, az rendeli a nótát. Ezzel kell élnünk. Most ilyen ellenzékünk van.”

 

Ehhez képest Gyurcsányék úgy állnak ki az emberek elé észt osztani, úgy néznek a választók szemébe, mintha becsületesek lennének.

Ahogy , a rosszéletű kígyó teszi A Dzsungel könyvében az általa megbabonázott, kiszolgáltatottá tett Mauglival, azt énekelve neki, hogy „Bízz bennem!”.

Meg egyébként is tudjuk jól, hogy sem becsületes, és a kígyók nem szoktak bocsánatot kérni.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Egy újabb könyv, amely a transzneműséget népszerűsíti a fiatal lányoknak

„Ha még nem mentél át a pubertáson, az orvos felajánlhat olyan gyógyszert, amely késlelteti a tested változásait, így több időd lesz elgondolkodni a nemi identitásodon” – írja a könyv egyik részlete.

Dobrev megerősíti Török Gábort, aki azt mondja: „Önerőből az ellenzék soha nem nyer választást”

Dobrev megerősíti Török Gábort, aki azt mondja: „Önerőből az ellenzék soha nem nyer választást”

Futott egy dezodor-reklám a tévében. Úgy ült a lépdelő lovon a főszereplő, mintha minden rendben lenne. Ám ő a ló fara irányában pislogott, miközben fülig érő szájjal jelezte, mindegy merre megy a ló, oda vagy vissza, neki a reklámozott dezodor a legjobb.

Éjjel-nappal égetik a díszkivilágítást a félkész Lánchídon

Éjjel-nappal égetik a díszkivilágítást a félkész Lánchídon

A még lezárt, építési hulladékkal teledobált Lánchíd meghökkentő fényárban úszik éjjel és nappal(!) is, fedezte fel a RIPOST. Eközben a takarékosságra hivatkozva idén nem kapott karácsonyi kivilágítást Budapest. Aki mégis díszkivilágítást akar, nézegetheti a szemetes Lánchidat.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére