Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A DK-s racionalitás és a migráció kérdése

Schüller Márton Imre

2022.01.12. 16:20

Azt gondolná az ember, hogy az elmúlt évek migrációs tanulságai mindenki számára megmutatták már, hogy a willkommenskultur nem működik. Úgy tűnik, ez a baloldalon 2015 óta sem tudatosult.

 

Több száz halott terrortámadások miatt, több ezer megerőszakolt nő, növekvő no go zónák, romló közbiztonság, egyre több radikális muszlim szervezet. Visszafordíthatatlan kulturális változások sora, melyek egész országok iszlamizációjához vezetnek majd hosszú távon.

Ez a nyugati migrációs politika igazi arca.

Erre jön Niedermüller és Gyurcsány lóbálva a nagy morális „igazságot”, hogy a határkerítés morálisan tarthatatlan, meg embertelen.

Persze erre a józan ésszel megáldott emberek válaszolnak is: Gyurcsány és Niedermüller tarthatatlan morálisan, mert ignorálja a fent említett tényeket. Az pedig részükről embertelen, hogy az EU-s mantrák papagájokat megszégyenítő ismételgetése helyett, nem a helybe vitt segítség politikája mellett lobbiznak.

A válasz nem maradhat el. Passzív-agresszív kisgyerek módjára Fletó előáll azzal, hogy lesz kerítés (egy valószínűtlen, de pusztán elméleti síkon feltételezhető DK-kormány esetén is) :

Nem bontjuk le a kerítést. Maradjon. Mert nagyon sokan ezt hiszik biztonságuk garanciájának. Akkor legyen. Bármeddig. Nincs helye racionális érvelésnek. Nincs rá szükség. Ha kerítés kell, legyen!

 

Nesze birkák lesz kerítés, mert nem kell nektek a racionális érvelés.

De hol van a racionalitás abban, hogy az évente határhoz érkező több mint száz ezer erőszakos viselkedésű ismeretlent rászabadítjuk a magyar falvakra?

Sajnos (vagy lehet, hogy inkább szerencsére) ezt nem tudjuk meg, ezzel a válasszal valószínűleg örökre adós marad nem csak Gyurcsány de az egész baloldal.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére