Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A DK krízishelyzetben sem mond le az emberek átveréséről

Horváth K. József

2020.03.17. 15:27

A DK csak nem bír magával, nap mint nap pápább akar lenni a pápánál. Mindezt miért? Hogy ők látszódjanak überokosnak, s a kormány, amely szerintük képtelen a nyugodt, konzekvens intézkedésekre, akik szerint Orbán Viktor mit sem tud Magyarországról pedig ostobának, alkalmatlannak tűnjön? Költői kérdés.

Ehhez képest tíz éve úgy vitték az országot a szakadék szélére, hogy világjárványnak híre-hamva sem volt. Most pedig tolakodó kérdéseikkel akarják idegesíteni, lázítani a magyarokat. Molnár Csaba DK-alelnök közösségi oldalán azzal dicsekszik, hogy az eddigi 38 konkrét járványügyi javaslatuk mellé újabbakat mondott el ma, a DK első online sajtótájékoztatóján. Gondolom, ezeket az okosságokat, amelyeket nem sorolok, mert vérlázítóak, különösen akkor, ha az emberélet védelme mindent felülír, még Ferenc testvér is el fogja ismételgetni délutáni facebookos beszélgetésében. Szerintük ugyanis már most dolgoznia kell a kormánynak azon, hogy az egészségügyi vészhelyzet ne vezessen teljes megélhetési katasztrófához. „Még nincs késő. De azonnal cselekedni kell!” Mondják úgy, mintha nem a kormány nem cselekedne 0-24-ben. Orbán Viktor minden megszólalása azt az igyekezetet jelzi a magyaroknak, hogy összefogással, minél kisebb áldozatok árán térhessen vissza az életünk a megszokott kerékvágásba.

Ők jóemberkedni akarnak, ájtatos képpel, megértő mosollyal azt a látszatot kelteni, mintha valóban segíteni akarnának. Holott eszük ágában sincs. Csak a lázítás, a pánikkeltés, az emberek idegeinek további feszítése a céljuk.

Ha nem így lenne, akkor elmennének az operatív törzshöz a Belügyminisztériumba, s letennék javaslataikat az asztalukra. Eddig is hasznosított belőle jó néhányat, ezután is fog, ha szükségesnek ítéli.

Miért gondolják, hogy néhány politikus okosabb, mint az ország legjobb szakembereit, tudósait maga mögött tudó operatív törzs, nem szólva a nemzetközi támogatásról.

Ezzel a magatartással nemcsak a tudást, a tudományt nézi le a DK, hanem az embereket is, akiken ők állítólag segíteni akarnak. Az átverésükről soha nem mondanak le. Még krízishelyzetben sem.

Szégyelljék magukat!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Íme, a mai nap legfontosabb hírei!

Íme, a mai nap legfontosabb hírei!

Este 7:59, azaz napvégi hírösszefoglaló a 888-on.

Ne facebookozz, tüntess!

Ne facebookozz, tüntess!

Pozsonyi Ádám írása a 888.hu-n.

Donald Trump nyeri a választást a magyarok szerint

Donald Trump nyeri a választást a magyarok szerint

A Századvég a november 3-ai amerikai elnökválasztással kapcsolatban a Lounge Group megbízásából egyedülálló kutatást végzett el, amelyet párhuzamosan készítettek az USA-ban és Magyarországon. A kutatásból az is kiderült, hogy míg az amerikaiak a gazdasági stabilitást fontosabbnak tartják az egészségük megőrzésénél, addig a magyarok a családjuk és a saját egészségük miatt aggódik leginkább a koronavírus kapcsán.

Öngyilkos lett egy migránscsempész a magyar-osztrák határ közelében

Öngyilkos lett egy migránscsempész a magyar-osztrák határ közelében

A rendőri igazoltatás helyett inkább a halált választotta.

Szabó Tímea: hergelésből ötös, adatelemzésből egyes

Szabó Tímea: hergelésből ötös, adatelemzésből egyes

Katasztrofális halálozási arányszámokkal riogatott hétfői sajtótájékoztatóján Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnöke. Csakhogy a vészharangkongatáshoz azt a KSH-adatsort közölte forrásként, amelyből kiderül: Magyarországon az elmúlt hetekben egyáltalán nem haltak meg többen, mint az elmúlt évek hasonló időszakában.

Dúró Dóra felháborodott, hogy egykori pártja képes volt pont október 23-án szelfizni Gyurcsánnyal

Dúró Dóra felháborodott, hogy egykori pártja képes volt pont október 23-án szelfizni Gyurcsánnyal

„Gyurcsánnyal közös nyilatkozatot kiadni október 23-ára túlmegy mindenen, amit eddig a Jobbik csinált” – nyilatkozta Dúró.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére