Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A DK hazudik a kormány „titkolózásáról”

Horváth K József

2021.05.30. 14:00

A Demokratikus Koalíció, ezen belül Rónai Sándor, Gyurcsány egyik európai parlamenti samesza már megint mocskolódik.

A DK feljelentette Magyarországot az Európai Bizottságnál azzal, hogy kormány titkolja, hazánk polgárai milyen vakcinát kaptak, mert ezt nem tartalmazza a védettségi igazolvány.

Az állítás önmagában elképesztő, pontosan illik a Demokratikus Koalíció folyamatosan kormány ellen hergelő, hazug módszereihez.

Miközben a kormány kétoldalú megállapodásokat köt az országokkal, amelyek elfogadják a védettségi igazolványunkat, a DK még mindig azt követeli, hogy tegye ingyenessé az utazáshoz szükséges PCR-teszteket a keleti vakcinával beoltottak számára, meg írja az igazolványra a felhasznált vakcinát.

Tudjuk, a védettségi igazolványokat a legtöbb velünk megállapodott ország elfogadja. Ha az Unió is elfogadná, beszélni sem lenne miről. A konzuli tájékoztatás szerint ide tartozik Bahrein, Észak-Macedón Köztársaság, Georgia, Horvátország, Mongólia, Montenegró, Szerb Köztársaság, Szlovénia, Törökország. Sőt Csehország is, leszámítva egy-két kivételes esetet.

Micsoda hazug megfogalmazás az, hogy a kormány eltitkol valamit az oltásoknál? Minden beoltottnak megvan a kartonja, ami hivatalosan igazolja, hogy megkapta a vakcinát és hogy milyent.

Hol itt a titok? Sehol! Helyette ott van a hazugság, hogy alaptalanul rágalmazzák saját országukat. Sőt, még jól meg is sértődnek, ha ezek után nem tekint rájuk mindenki hazafiként.

Hát lehet, tessék mondani? Egy céljuk van, minél sűrűbben újból és újból igyekezni lejáratni Orbán Viktort!

Újabb bizonyítéka ez annak, hogy még mindig oltásellenesek, mert bizonytalanságban tartják az embereket. S most is az oltakozást lassítják, hiába igyekeznek úgy tenni, mintha oltáspártivá váltak volna.

Az emberek bizonytalanságban tartása ugyanis egyenlő az oltásellenességgel.

Képzeljék mi volna, ha egyszer az életben nem a kormányt támadná a DK, hanem az Európai Uniót kérné, hogy támogassa az összes életmentő vakcina tagországok általi elfogadását. Ha egyszer már az életeket megmentették, akkor talán arra is jó, hogy beengedjenek vele olyan országokba, ahol még közel sem állnak ilyen jól a beoltottság terén. Mi lenne, ha a DK és a teljes romlott baloldal közösen lépne föl a kormánnyal a magyarok érdekében?

Biztos, hogy az oltottsági hajlandóság is tovább nőne. Nekik azonban ez nem érdekük. Sokkal inkább az Unió, mint a magyarok szolgálata.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére