Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A DK egyházellenessége maga az emberek elleni politikai terrorizmus

Horváth K. József

2021.10.06. 15:25

Gyurcsány és a Demokratikus Koalíció mintha nem férne a bőrébe. Úgy csinál, mintha nem is akarna választást nyerni. Pedig naponta látjuk, él-hal a hatalomért, miközben az emberekre magasról tesz. Ennek legékesebb bizonyítéka, hogy náci módon rendszeresen belegyalogol a hívő emberek lelkivilágába.

 

Nem elég, hogy Dobrev Klára és egyik miniszterelnök-jelölt riválisa, Karácsony Gergely elutasítottsága brutálisan nő, már hatvan százalék fölötti, Vadai Ágnes tegnap ismét azzal fertőzte az ATV nézőit, hogy állítson föl a katolikus püspöki kar egy bizottságot, és vizsgálja meg a gyerekekkel szemben elkövetett szexuális bűncselekmények számát, módját, elkövetőit. Mondja ezt azok után, hogy a parlamentben nem szavazták meg a gyermekvédelmi törvényt. Azaz a gyermekek szexuális nevelése tekintetében a szülők pártjáról az LMBTQ-aktivisták oldalára álltak, akik – Brüsszellel egyetemben – nagyon nem akarnak belenyugodni abba, hogy az óvodákban és az iskolákban tilos számukra a szexuális érzékenyítés.

Ebből az következik, hogy ők vallásellenességükkel nem a hívőket védik, hanem a szembenállás mérgét fröcskölik újfent szét a társadalomban, hogy az emberek minél jobban utálják meg a kormányt, amely oltalmazni akarja a gyerekek egészséges lelki fejlődését is, a szülőkre bízva a kicsinyek nevelését.

A minap pedig éppen Gyurcsányné durváskodott a témában, amikor fellépett a kormány templomépítési, -renoválási programja ellen. Orbán Viktor szavaira reagált, aki azt mondta: „Mi, magyarok ezer éve templomépítő nemzet vagyunk. Minden egyes templom bástyát jelent a nemzet szabadságáért és a nagyságáért folyó küzdelemben.” Dobrevnek ehelyett a „merjünk kicsik lenni” örökbecsű szocialista gondolata jutott eszébe, amikor azt mondta: „Orbán Viktor stadionok után templomokat építene, viszont az általam vezetett új kormány ehelyett az emberekre fog költeni, mert: sikeres ország csak sikeres emberekből lesz!”

Az persze nagy kérdés, hogy miért akadályozza a vallás, a hit szabad gyakorlása az emberek, az ország sikerességét.

Látható, hogy nagyon zavarja őket minden olyan közösség, ahol nem az Internacionálé a sláger, hanem például a régi magyar himnusz, a Boldogasszony anyánk. Ez nagy szálka a szemükben, mert a Krisztusra felnéző emberek esetleg nehezen értenek szót az ateistákkal, ezért aztán komoly mértékben csökkentik a baloldal társadalmi támogatottságának bővítési esélyeit.

Szálka a szemükben a gyónási titok intézménye is, amit minden további nélkül eltörölnének. A legdöbbenetesebb az, hogy még a pártállami diktatúra idején a kommunisták sem javasoltak ilyet. Kocsis Máté emlékeztetett rá, hogy a gyónási titok eltörlésére egyedül a nácik tettek javaslatot, mondván, a Harmadik Birodalom érdeke erősebb, mint a katolikus egyháznak a gyónási titokhoz fűződő érdeke.

A DK javaslata szerint akár három év börtönt is kaphatna az a pap, aki tartja a gyónási titkot, ha szexuális zaklatásról vagy pedofíliáról szerez tudomást. Miközben tehát nem támogatják a gyermekellenes törvényt, amely egyébként pedofil cselekmények miatt éppúgy húsz év börtönnel fenyegeti a papokat is, mint minden más magyar állampolgárt, mindent elkövetnek annak érdekében, hogy belerúgjanak a papokba, püspökökbe, egyáltalán a történelmi egyházakba, megpróbálva általánosításokkal, hamis információkkal lejáratni ezeket az összetartó közösségeket.

Osztie Zoltán atya a gyónási titok szentségéről meg is jegyezte: „Eltörlése olyasfajta beavatkozás a katolikus egyház lelki, természetfeletti szolgálatába és hatalmába, ami végleg a terror megnyilvánulása. Terror, amit ők alkalmaznak. Akár akarják, akár nem, az embernek van egy belső lelki élete – avagy intim szférája, talán ezt a kifejezést jobban magukénak érzik. Ebbe erőszakkal behatolni terrorizmus, vagyis ezek a politikai erők terroristák.” Arról nem szólva, hogy a gyónási titok Ferenc pápa szerint sem vita tárgya.

Ha Gyurcsányék szerint a notórius egyházellenesség a hatalom megszerzéséhez vezető legrövidebb út, akkor lelkük rajta. Hajrá! Ne is szálljanak le a döglött lóról!

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Orbán kikacagja Dobrevék zsibbasztóan unalmas vádaskodását

Orbán kikacagja Dobrevék zsibbasztóan unalmas vádaskodását

Dobrev Klárát az ember igényesebb politikusnak képzelte annál, semhogy éveken keresztül ugyanazt a mantrát nyomja Orbán Viktorról. Őt egyáltalán nem ösztökéli találékonyságra a zsibbasztó unalom.

A 444 megint fordítva ül a lovon

A 444 megint fordítva ül a lovon

Egy amerikai demokrata az abortuszt támogatja, emiatt nem áldozhat – a 444 szerint ez beavatkozás a demokráciába.

Amerikai különleges erők tagjait vetheti be a Pentagon a kijevi nagykövetség védelmére

A The Wall Street Journal vasárnapi jelentése szerint a Fehér Ház továbbra is aggódik az Ukrajnában tartózkodó amerikai diplomaták miatt.

Varsó már nem vesz orosz gázt, a németek pedig ránk kényszerítenék az akaratukat

A lengyelek ráléptek egy olyan útra, amilyenre a magyarok nem léphetnek rá. Vajon szorult még valamennyi tolerancia az Európai Bizottság tagjaiba, hogy tiszteletbe tartsák az álláspontunkat?

Támad a majomhimlő – mutatjuk, mit kell tudni a kórságról

Támad a majomhimlő – mutatjuk, mit kell tudni a kórságról

Itt az újabb dolog, amitől rettegni lehet. Egy cikkben szedtük össze a legfontosabb dolgokat a majomhimlő járványról (?).

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére