Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A budapesti libsik kedvenc szórakozóhelyén razziázott a rendõrség

Horváth József György

2017.06.11. 18:28

A rendõrök tizenöt vendéget állítottak elõ kábítószer birtoklás vétség elkövetése miatt.

Az VIII. kerületi Auróra már több éve a budapesti liberálisok egyik főhadiszállása. A hely programkínálata kiváló: nappal feminista, gender és egyéb emelkedett workshopok, éjszaka pedig féktelen mulatozás várja az odatévedőket. Aki szerencsés, az még Gulyás Mártonnal is összefuthat. A provokátor legutóbb is az Aurórában tartotta szabadulási buliját Juhász Péterrel.

A rendőrökhöz már korábban is több lakossági panasz érkezett, hogy a hely vendégei között vannak nem éppen diszkrét morfinisták. A környéken lakók már többször jelezték: előfordult már, hogy az szórakozóhely vendégei kábítószert fogyasztanak és árulnak, nem beszélve az említett tevékenységek után következő "mellékhatásokról" és "végtermékekről".

A rendőrség közleményében a következő áll:

A rendőrök a társszervekkel közösen 2017. június 10-én 22 óra 30 perckor egy Budapest VIII., Auróra utcában található szórakozóhelyen közel száz vendéget ellenőriztek. A józsefvárosi rendőrök az összehangolt akció keretében tizenöt olyan személyt állítottak elő, akiket a nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki. A fogyasztók ruházatának átvizsgálásakor a rendőrök kábítószergyanús növényi anyagokat, tablettákat találtak, amelyeket lefoglaltak. A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányság az eset kapcsán kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

Amúgy minden rosszindulat nélkül ajánljuk mindenkinek az Auróra utcában található szórakozóhelyet. Végre egy hely, ami annyira liberális, hogy még Gyurcsány Ferencet sem engedik be (legalábbis egy workshop alkalmával nem voltak hajlandóak fogadni a Ferit). Így a helyet akár Gyurcsány-mentes övezetnek is lehetne nyilvánítani. Még több ilyet!

(police.hu)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére