Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A balos kerületi vezetők ellehetetlenítik az ott élő autósokat

888.hu

2022.01.24. 14:40

Baranyai Krisztináék általános programja a IX. kerületben az, hogy büntetik az autóval rendelkező lakosokat. Ezt azonban sem az ott élő lakosoknak, sem az ottani üzleteknek nem tesz jót, sőt kifejezetten árt. Emiatt pedig a helyiek is felemelik a hangjukat.

 

Érdekes képeknek lehetünk szemtanúi egy IX. kerületi Facebook-csoportban, ahol helyi lakosok elégedetlenségüknek adtak hangot. Szerintük is egyre rosszabb a parkolási helyzet az egész kerületben.

 

A felháborodott kerületi lakosokkal az összbaloldal által támogatott Árva Péter szállt vitába a Facebook-csoportban, de szemmel láthatóan az érintettek nem voltak vevők a balos Környezetvédelmi, Városfejlesztési és Innovációs Bizottság elnök „briliáns” megszólalásaira.

Először nézzük mi ilyenkor a válasz:

Ezek az „érvek” azonban szemmel láthatólag nem győzték meg a címzetteket.

A történetnek az igazán pikáns része azonban az, hogy a Bakáts téren – ahol eddig meg lehetett állni – kínszenvedés lett a parkolás. Így az ottaniaknak is máshol, messzebb kell megoldani a dolgot (gondoljunk bele egy nagy bevásárlásnál milyen jó lehet több utcányi távolságról hozni a megvásárolt termékeket). Ez így önmagában csak simán a lakosok szívatása lenne, de nem áll meg itt a történet, mert önkormányzat előtt több privát helyet fenntartanak maguknak.

Ez viszont már a balos vezetőket is megosztja. Az előbb említett Árva Péter már nem ért egyet Baranyi Krisztina képmutatásával, egyenesen pofátlanságnak nevezi azt.

 

 

Szép látlelete ez annak, hogy a baloldal úgy hajt végre ideológiai programot, hogy a helyi lakosok véleményét semmibe veszi. Maguknak persze azért megtartják a kényelemmel járó helyeket.

Az már csak a hab a tortán, hogy amikor az ott lakók felháborodnak azon, hogy milyen dolog ez, akkor elmagyarázzák nekik, hogy valójában milyen jót tettek. Abszolút megéri ilyen emberekre szavazni.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére