Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A baloldali média méteres álhíreket terjesztett a zsinagógai mészárlásról

888.hu

2018.10.30. 15:54

A pittsburghi zsinagógában elkövetett támadás után kicsit túlpörgött a liberális féknyúzgyár futószalagja. Miután kiderült, hogy a támadó egy amerikai, nem muszlim állampolgár volt, sorra írták a címlapos anyagaikat, amelyben perverz módon elkezdték relativizálni a terrorizmust és az antiszemitizmust.

Az amerikai zsinagógában elkövetett antiszemita támadást első körben a liberális vágyálmok legitimálására akarták felhasználni. Megpróbálták bebizonyítani, hogy az Európába és Amerikába érkező menekültek csillogó szemű demokraták, akiknek eszük ágában sincs erőszakoskodni, gyújtogatni, esetleg az őshonos népeket terrorizálni. Hiszen terroristák és antiszemiták csakis fehér, nyugati társadalmakban nevelkedett férfiak lehetnek. A 11 halálos áldozatot és 6 sérültet követelő szombati mészárlást a baloldali média a terrorizmus és az antiszemitizmus relativizálására használta fel.

Több ízben is hazudott a baloldali média

A hétvégi támadás egyik áldozata egy 97 éves zsidó nő volt, akiről a baloldali média azt állította, hogy holokauszttúlélő. Sőt továbbmentek, az idős nő sajnálatos halálát összemosták Trumppal.

Hitlert túlélte, de a Donald Trump által vezetett Amerikában megölték – írták, sugalmazták a baloldali lapok.

Utólag persze kiderült, hogy túl nagyot akartak mondani. A vágyvezérelt újságírás kiválóságai megint felsültek, hiszen a 97 éves Rose Mallinger igazából nem volt holokauszttúlélő, hiába is próbálta meg a média az ő történetére felépíteni az egyre erősödő szélsőjobboldal képének a narratíváját.

A másik álhír szintén a jobboldalt próbálja meg lejáratni, annak is a vallásos ágát.

Azt állították, hogy David Lau, Izrael ortodox főrabbija nem volt hajlandó zsinagógának nevezni a helyet, ahol 11 embert meggyilkolt a terrorista.

Miközben a muszlimok is gyűjtenek a zsidó áldozatok hozzátartozóinak, addig a jobboldali elköteleződésű vallásos zsidóság nem tud felülemelkedni kicsinyes ügyein, és a közösség megosztásán dolgozik – állították hazai és külföldi baloldali lapok egyaránt.

Utólag persze ezzel kapcsolatban is kiderült, hogy hazudtak, félremagyaráztak egy interjút. A főrabbi ugyanis nem azt mondja, hogy NEM zsinagógában történt a támadás, hanem pont ennek az ellenkezőjét.

Annak következményeként haltak meg, hogy zsidók voltak. Számít, hogy milyen zsinagógában, milyen liturgia szerint imádkoztak?”

– tette fel a kérdést a főrabbi, amit amúgy nehéz félremagyarázni, de baloldali liberális lapoknak ez mégis sikerült.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére