Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A baloldal Újbudán is félreértette az augusztusi zászlófelvonást

888.hu

2020.08.17. 21:30

„Újbuda is mindenkié”, de főleg a szexuális kisebbségeké. Még pontosabban az azokat képviselő baloldali törpepártoké.

Ezt ma az egyik baloldali alpolgármester – a teljesítmény nélküli Barabás Richárd (Párbeszéd) – az LMBT-mozgalom zászlójának a Polgármesteri Hivatal épületére való kitűzésével erősítette meg. Rajta kívül megjelent még a momentumos Orosz Anna (egy másik alpolgármester a négyből), akit arról ismerhetünk, hogy demokratikusabbnak tartja Afganisztánt hazánknál.

A Hitlert éltető DK-s polgármester, dr. László Imre nem látható e nagyszerű esemény felvételein, elképzelhető, hogy eltévedt a Mengele parkban.

Miután az alkalmatlan alpolgármesterek szabály- és rendeletsértő módon kihelyezték a szivárványszínű textildarabot Magyarország jelképe mellé, a párbeszédes Barabás, mint aki jól végezte dolgát, besétált az ATV stúdiójába, ahol a szokásos fölényeskedő stílusában kioktatta az akcióikat émelyegve figyelő, jóérzésű magyar honfitársainkat és gyűlölködéssel vádolta portálunkat is.

Mindezt egy olyan párt nevében tette, aminek csak a nevében van Párbeszéd. „Természetesen” sem a deviáns kisebbség zászlójának kihelyezéséről, sem a pártpolitikát és az ideológiát az önkormányzati közegbe tuszkolásról nem kezdeményezett párbeszédet soha, senkivel. Hacsak az egyoldalú, vérlázító fröcsögését nem képzelte annak.

Az már csak hab a hőségben szétfolyó tortán, hogy mindezt annak az MSZP-s Lendvai Ildikónak a társaságában tette, akinek volt elég botox a képén a sokszínűség fontosságáról és a jogok szűkítéséről papolni a kommunista pártállam cenzoraként.

Nagyon úgy tűnik, hogy a kerület fiatal alpolgármesterei lábon lőtték magukat ezzel az akcióval is, mivel Újbuda Facebook-oldalán rövid idő alatt összegyűlt 200 hozzászólás nem éppen azt bizonyítja, hogy a lakosság csak erre a lépésre várt a testülettől:

Vannak további példák is:

- Muszáj ezt erőltetni? Vagy tán az összes kátyút sikerült már betömni?

- Nincs is ennél fontosabb! Hergeljétek csak a tömeget! K nagy csalódás. Így soha sem lesz kormányváltás!!!!

- Rohadjon meg „Újbuda” – seggfej Molnár Gyula elnevezése – képviselő-testületének minden liberális tagja!

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Állítólag Moszkva kész gázt szállítani az épen maradt vezetéken

Oroszország készen áll a gázszállításra a Északi Áramlat-2 vezeték sértetlenül maradt szálán – közölte Alekszandr Novak orosz miniszterelnök-helyettes szerdán a Rosszíja 24 hírtévével.

Hideg télhez meleg ovi

Hideg télhez meleg ovi

Derék berlini honfitársaim szerintem maguk sem tudták, hogy mi hiányzik a német fővárosból. Most viszont vége a találgatásoknak, az izgalmas várakozásnak és a sötétségben kigyúlt egy szivárványszínű fáklya. Berlinben megnyílik az első leszbikus-meleg óvoda.

„Nagy hang, kis képesség”, avagy ki az igazi törpe, Ferenc?

„Nagy hang, kis képesség”, avagy ki az igazi törpe, Ferenc?

Kétségbeejtő Gyurcsány szellemi színvonala. Odáig süllyedt, hogy képtelen megalapozott bírálatot megfogalmazni Orbán Viktorról, ezért alkatával, magasságával kezd el gúnyolódni. Pipiskedéssel, ágaskodással gúnyolódik.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére