Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A baloldal politikai merényletre készül migrációügyben a magyarok ellen

Horváth K. József

2021.08.03. 17:50

Érdekes migránspárti vallomást tett Karácsony Gergely a Die Zeit című német liberális lapnak.

 

A főpolgármester nyilván Brüsszelnek akart udvarolni, amikor a lapnak azzal rukkolt elő, hogy „a menedékkérők jogainak biztosítása erkölcsi kötelességük”, ami része a baloldali pártok programjának. Ugyanakkor azt is elmondta, ezt egyetlen plakátra sem fogják ráírni, mert „ezzel nem nyerhetik meg a választást”.

Mit is jelenhet ez az érdekes migránspárti vallomás nekünk, magyaroknak?

Valószínűleg azt, hogy a gyurcsányista miniszterelnök-jelölt nem meri nagydobra verni, hogy kormányra kerülése esetén a migráció támogatására készül. Olyan lépésre, amellyel a társadalom elsöprő többsége nem ért egyet. Nem véletlenül nyerte meg a Fidesz kétharmaddal a választásokat 2018-ban, bő két évvel a 2015-ös migránsinvázió után. A magyarok ugyanis mindenekelőtt biztonságos országban akarnak élni, saját megszokott, keresztény hagyományaik szerint. És az sem véletlen, hogy a baloldal kezdettől fogva igyekezett elbagatellizálni a témát, álproblémaként emlegetve azt az ügyet, amely az egész Európai Unió kardinális kérdése mind a mai napig. Frontvonal a föderalisták és a szuverenisták között.

Tudjuk azt is, hogy Karácsony zuglói polgármesterként arról ábrándozott, hogy milyen bérlakásokat juttathat a bevándorlók számára, hogy lesz majd képes gondoskodni róluk, eltartani őket, természetesen a magyarok adóforintjaiból, a magyarok életszínvonalának rovására.

Akkor is tisztában volt vele, hogy honfitársaink többsége ellenzi ezt a gondolatot, hogy fél a migránsok között elvegyülő terroristáktól, később a Covid behurcolásától. Egyáltalán, idegen tőlük az, hogy valaki hivatalos papírok nélkül, erőszakosan igyekszik betörni hazánk területére, megsértve azokat a törvényeket, amelyeket ha a magyarok sértenek meg, akkor komoly büntetés jár érte.

Rendkívül elgondolkodtató az az aljasság, ahogy Karácsony Gergely, de az egész Gyurcsány-koalíció kezeli a migráció kérdését. Azzal, hogy nem akarják kiplakátolni az illegális bevándorlás támogatását, de sumák módon szerepeltetik a baloldal konszenzuson alapuló választási programjában, lényegében politikai merényletet követnek el a magyarok ellen. Miután nem hirdetik fennhangon a társadalomellenes szándékot, valójában eltagadják migránspárti hozzáállásukat a választók elől. Erre tehát lényegében nem szavazhatnak a voksolók, ugyanakkor naiv tudatlanságukban ezzel együtt hatalomba emelhetik a baloldalt.

Ezek után pedig Karácsonyék joggal hivatkozhatnak migránspártiságukra, mert ugye ők szóltak, beleírták a programjukba, tehát a választók – ha akarták volna – tisztában lehettek volna a baloldal magyarellenes akaratával.

Egyáltalán nem túlzás tehát az a megfogalmazás, hogy a baloldal migrációügyben ismét rá akar rontani a nemzetére. Ehhez pedig erőteljesen reménykedik Brüsszel támogatásában, amely töri is kezét-lábát a gyurcsányisták megsegítésére.

Soha nem látott mértékű, összehangolt támadást intézett a gyermekvédelmi törvény ellen, nemzetközi segítséget nyújtva Soros LMBTQ-propagandájának, visszatartva hazánktól az uniós pénzeket, utalva rá, hogy ezek azonnal hozzáférhetővé válnak, ha a gyermekvédelmi törvényt visszavonják.

Karácsony közben a Die Zeitben jelez Brüsszelnek, hogy ők bizony itt vannak, tárt karokkal várják a migránsokat, s nincs kifogásuk a magyar gyerekek szexuális kiszolgáltatottsága ellen sem, ők is ezerrel ellene vannak a gyermekvédelmi törvénynek.

Döbbenet, hogy Karácsony nyilatkozatában az erkölcsöt meri emlegetni, s hogy ilyen nemzetellenes szándékok után gyurcsányista szövetségeseivel együtt ezért száll síkra.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Lavrov: Nem állíthatók helyre Oroszország és a Nyugat korábbi kapcsolatai

Az orosz külügyminiszter azt mondta, hogy az Egyesült Államok és a NATO közvetlen részvevője az ukrajnai konfliktusnak.

Fejbe lőttek egy férfit, aki a labdarúgó-válogatott vereségét ünnepelte

Fejbe lőttek egy férfit, aki a labdarúgó-válogatott vereségét ünnepelte

Saját országa Egyesült Államokkal szemben a katari foci vb-n elszenvedett vereségét ünnepelte egy iráni, amikor lelőtték.

John Barnes: Elég legyen Katar kioktatásából!

John Barnes: Elég legyen Katar kioktatásából!

John Barnes, a Liverpool egykori legendás válogatott labdarúgója szerint a vb-t rendező országot már-már zaklatják, pedig éppen Nagy-Britanniában is lenne bőven tennivaló az emberi jogok érvényesítése terén. Barnes szerint a nyugati országok szurkolói emberi jogi leckéket adnak a közösségi médiában világbajnokság házigazdájának.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére