Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A baloldal politikai merényletre készül migrációügyben a magyarok ellen

Horváth K. József

2021.08.03. 17:50

Érdekes migránspárti vallomást tett Karácsony Gergely a Die Zeit című német liberális lapnak.

 

A főpolgármester nyilván Brüsszelnek akart udvarolni, amikor a lapnak azzal rukkolt elő, hogy „a menedékkérők jogainak biztosítása erkölcsi kötelességük”, ami része a baloldali pártok programjának. Ugyanakkor azt is elmondta, ezt egyetlen plakátra sem fogják ráírni, mert „ezzel nem nyerhetik meg a választást”.

Mit is jelenhet ez az érdekes migránspárti vallomás nekünk, magyaroknak?

Valószínűleg azt, hogy a gyurcsányista miniszterelnök-jelölt nem meri nagydobra verni, hogy kormányra kerülése esetén a migráció támogatására készül. Olyan lépésre, amellyel a társadalom elsöprő többsége nem ért egyet. Nem véletlenül nyerte meg a Fidesz kétharmaddal a választásokat 2018-ban, bő két évvel a 2015-ös migránsinvázió után. A magyarok ugyanis mindenekelőtt biztonságos országban akarnak élni, saját megszokott, keresztény hagyományaik szerint. És az sem véletlen, hogy a baloldal kezdettől fogva igyekezett elbagatellizálni a témát, álproblémaként emlegetve azt az ügyet, amely az egész Európai Unió kardinális kérdése mind a mai napig. Frontvonal a föderalisták és a szuverenisták között.

Tudjuk azt is, hogy Karácsony zuglói polgármesterként arról ábrándozott, hogy milyen bérlakásokat juttathat a bevándorlók számára, hogy lesz majd képes gondoskodni róluk, eltartani őket, természetesen a magyarok adóforintjaiból, a magyarok életszínvonalának rovására.

Akkor is tisztában volt vele, hogy honfitársaink többsége ellenzi ezt a gondolatot, hogy fél a migránsok között elvegyülő terroristáktól, később a Covid behurcolásától. Egyáltalán, idegen tőlük az, hogy valaki hivatalos papírok nélkül, erőszakosan igyekszik betörni hazánk területére, megsértve azokat a törvényeket, amelyeket ha a magyarok sértenek meg, akkor komoly büntetés jár érte.

Rendkívül elgondolkodtató az az aljasság, ahogy Karácsony Gergely, de az egész Gyurcsány-koalíció kezeli a migráció kérdését. Azzal, hogy nem akarják kiplakátolni az illegális bevándorlás támogatását, de sumák módon szerepeltetik a baloldal konszenzuson alapuló választási programjában, lényegében politikai merényletet követnek el a magyarok ellen. Miután nem hirdetik fennhangon a társadalomellenes szándékot, valójában eltagadják migránspárti hozzáállásukat a választók elől. Erre tehát lényegében nem szavazhatnak a voksolók, ugyanakkor naiv tudatlanságukban ezzel együtt hatalomba emelhetik a baloldalt.

Ezek után pedig Karácsonyék joggal hivatkozhatnak migránspártiságukra, mert ugye ők szóltak, beleírták a programjukba, tehát a választók – ha akarták volna – tisztában lehettek volna a baloldal magyarellenes akaratával.

Egyáltalán nem túlzás tehát az a megfogalmazás, hogy a baloldal migrációügyben ismét rá akar rontani a nemzetére. Ehhez pedig erőteljesen reménykedik Brüsszel támogatásában, amely töri is kezét-lábát a gyurcsányisták megsegítésére.

Soha nem látott mértékű, összehangolt támadást intézett a gyermekvédelmi törvény ellen, nemzetközi segítséget nyújtva Soros LMBTQ-propagandájának, visszatartva hazánktól az uniós pénzeket, utalva rá, hogy ezek azonnal hozzáférhetővé válnak, ha a gyermekvédelmi törvényt visszavonják.

Karácsony közben a Die Zeitben jelez Brüsszelnek, hogy ők bizony itt vannak, tárt karokkal várják a migránsokat, s nincs kifogásuk a magyar gyerekek szexuális kiszolgáltatottsága ellen sem, ők is ezerrel ellene vannak a gyermekvédelmi törvénynek.

Döbbenet, hogy Karácsony nyilatkozatában az erkölcsöt meri emlegetni, s hogy ilyen nemzetellenes szándékok után gyurcsányista szövetségeseivel együtt ezért száll síkra.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Tiszavirág életű előválasztás, Karácsonynak nincs véleménye az őszödi beszédről

Tiszavirág életű előválasztás, Karácsonynak nincs véleménye az őszödi beszédről

A virginiai egyetem oktatója bocsánatot kért a hallgatóktól, amiért fehér, alkotmányellenességgel fenyeget egy esetleges baloldali kormányzás.

Jakab Péter szerint támadás érte az előválasztási rendszert

Igaz ugyan, hogy az összellenzék fél éve készül az előválasztásra, azonban úgy néz ki, mégsem sikerült nekik abszolválni a feladatot. A Jobbik elnöke „nagyon durva technikai támadásról” beszél.

Dobrev, Karácsony: még a sajátjaiknak is csak hazudni képesek a győzelemért

Dobrev, Karácsony: még a sajátjaiknak is csak hazudni képesek a győzelemért

A ma majdnem megindult előválasztást tegnap megelőzte a miniszterelnök-jelölti jelöltek start előtti nagyotmondó versenye, amelynek keretében továbbra is hülyének nézik saját szavazóikat.

Az elüldözött egyetem Budapesten

Az elüldözött egyetem Budapesten

Orbán Viktor újabb szamizdattal jelentkezett.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére