Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A baloldal nem riad vissza akár a választási csalástól sem

Horváth K. József

2021.08.15. 14:20

Ha az embernek elment volna a józan esze, a maradékkal még azt is gondolhatná, hogy ezek a gyurcsányisták nem akarnak választást nyerni. A csalástól azonban – mint tudjuk – sosem riadtak vissza.

Úgy tolják az LMBTQ-lobbi szekerét, mintha nem lennének tisztában azzal, hogy a választók elsöprő többsége – kormánykritikusok 56, kormánypártiak 86 százaléka – ezzel nem ért egyet, és a hátuk közepére sem akarják azt a propagandát, amit a gyermekvédelmi törvény kifejezetten tilt is. Mintha nem lennének tisztában azzal, hogy bár szimpatizálnak Dobrevvel, Karácsonnyal, Jakabbal, Fekete-Győrrel, ám ennek ellenére nagyon nem kérnek abból, hogy a gyerekeiknek LMBTQ-propagandát mutassanak az óvodákban és az iskolákban. Ennek ellenére szinte nincs olyan nap, hogy valaki közülük ne deklarálná rokonszenvét az LMBTQ-mozgalom „tanításai” mellett. Dobrev úgy megy ki a Pride-ra, hogy még a gyerekeit is viszi magával, a baloldalt ezerrel támogató Pulai András, a Publicus Intézet ügyvezetője nem győzi érzékenyíteni a hallgatóságát a pedofília elfogadására. Fekete-Győr András pedig odáig ment, támogatná, hogy a transznemű emberek tartsanak felvilágosító órákat idehaza óvodásoknak és iskolásoknak.

Az csak természetes, hogy Brüsszellel karöltve ezerrel támadják a kormány népszavazási kezdeményezést, amelyben nagy valószínűséggel pontosan kiderül majd, hogy a magyarok nagyon is mellette vannak, hogy az ország védje meg a gyerekeket. Ennek egyik kérdése, hogy „támogatja-e ön, hogy kiskorú gyermekeknek köznevelési intézményben a szülő hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozást tartsanak?” Fekete-Győr expressis verbis kimondta, hogy igen, támogatja, a gyurcsányisták pedig ezer és egy ráutaló magatartással jelzik, hogy igen, ők is nagyon emellett vannak. Nekik még az ellen sincs kifogásuk, ha az EU megzsarolja Magyarország emiatt. Gyurcsányék pedig nemhogy kikérnék maguknak ezt a disznóságot, hanem minden erejükkel segítenek Brüsszelnek aljas politikája folytatásában Magyarország, tehát a baloldal hazája ellen is. És ők nevezik magukat hazafinak.

Ezért tartom különösnek, hogy ezt a lakosság számára egyáltalán nem elfogadható gyermekellenes álláspontot támogatják, eközben pedig ezerrel hatalomra törnek. Mindent megtesznek azért, hogy üres ígéreteikkel félrevezessék a rájuk szavazni akaró embereket, arra kérjenek tőlük felhatalmazást, amit az emberek maguk sem akarnak. Nem akarják ugyanis odaadni az országot az illegális bevándorlóknak, nem akarják kiszolgáltatni a gyerekeiket az LMBTQ-propagandának, aminek egyenes következménye a felnövekvő generációk tudatzavara, a magyarság, az emberiség pusztulásnak megindulása.

Dennis Prager amerikai író, újságíró, hazája egyik legbefolyásosabb konzervatív gondolkodója a Mathias Corvinus Collégium fesztiválján a Hír Tv-nek beszélt a Nyugat erkölcsi állapotáról. Szerinte Nyugat-Európa már teljesen elveszett, és az Egyesült Államok is közel jár ahhoz, hogy végleg tönkre tegye az ámokfutást folytató internacionalista baloldal. Az emberiség erkölcsi jövője a kommunizmust megszenvedett Kelet-Közép-Európa országaiban lehet, ahol pontosan tudják, mit jelent az idegen megszállás, történelmi tapasztalataik vannak, milyen kárt okozhatna a migráció vagy a nemzet LMBTQ-alapon történő szétzilálása.

Dennis Prager szégyenkezve mondta, „számomra kínos egy olyan országban élni, hogy ha valaki azt mondja, hogy a férfiak nem szülnek gyereket, akkor őt gyűlöletbeszéddel vádolják. Ha ön szerint csak a nők szülhetnek gyereket, akkor azzal ö gyűlölködővé válik. Az állását is elveszítheti, ha ilyet mond az Egyesült Államokban. Ez beteges.”

A gyurcsányista baloldal annyira pofátlan és aljas, hogy miután ők Orbánra diktátorként tekintenek, ezért egy diktátorral szemben számukra minden megengedett. Mindenfajta törvénytelenség, mindenfajta erkölcstelenség, akár 2006 után a választási csalás megismétlése is. Prager mondja, a baloldal mindig azt gondolja, hogy a csalás az rendben van.

Ebből viszont azt a szomorú következtetést lehet levonni, hogy nem számít nekik, hogy például Fekete-Győr transznemű érzékenyítése szavazatokat visz el tőlük, mégis mindenáron győzni akarnak a választáson.

Önök szerint mire alapozzák gonosz terveiket?

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Joe Biden ismét találkozott a láthatatlan emberrel

Joe Biden ismét találkozott a láthatatlan emberrel

A „szabad világ” vezetője ismét üdvözölte láthatatlan cimboráját egy rendezvényen.

A Molnak köszönhetően újraindulhat a Barátság vezeték

A Mol egyeztetést folytatott az ukrán és az orosz féllel a Barátság vezeték újraindításáról, és átutalta az ukrajnai szakasz használatért fizetendő tranzitdíjat – közölte a társaság szerdán az MTI-vel.

Zöld festéket öntöttek a szökőkutakba a német klímaaktivisták

Függetlenedni akarnának az orosz gáztól, na de nem mindegy, hogy milyen áron.

Exlex állapot a Jobbikban, nincs még bejegyezve az elnökcsere

Exlex állapot a Jobbikban, nincs még bejegyezve az elnökcsere

Exlex állapot alakult ki a Jobbikban, miután a párt élén történt elnökcserét hivatalosan még nem jegyezték be, így a lemondott Jakab Péternek már nincs, a július elején megválasztott Gyöngyösi Mártonnak pedig még nincs aláírási joga, emiatt a párt nem lehet jelölőszervezet az elkövetkező időszakban várható időközi választásokon – írta szerdai lapszámában a Magyar Nemzet.

Az Európa-ligában folytatja az FTC

Az Európa-ligában folytatja az FTC

A Ferencváros hazai pályán 3:1-es vereséget szenvedett a Qarabagtól a Bajnokok Ligája-selejtező harmadik fordulójának keddi visszavágóján, így 4:2-es összesítéssel alulmaradt a párharcban.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére