Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A baloldal mindig bajba kerül, ha igazat próbál mondani

Horváth K. József

2021.09.22. 16:40

A baloldalnak történelmileg nem erőssége az őszinteség. Tóth Bertalan például az előválasztás lebonyolításának kudarcos indulása kapcsán megpróbált ezen változtatni, de az igazságot feltárni igyekvő szocialista politikust mégis befedni látszik a baloldal hazugságokhoz ragaszkodó hagyományainak vastagon lerakódó guanója.

 

Tóth Bertalan ugyanis az ATV-ben azzal állt elő: „Az informatikai rendszerben egy kapun keresztül (...) elég komoly támadás érte a rendszert. Ez a kapu pedig nem véletlenül maradt nyitva. Az, hogy ez most pontosan hogyan történt... Ha jól tudom, akkor feljelentés is lesz az ügyben, de az Országos Előválasztási Bizottság az, amelyik vizsgálja.”

Tóth tehát azt mondta, hogy bizony ők maguk voltak a felkészületlenek, ők maguk voltak a hülyék. Őszintén szólva nagyon várom a feljelentést és a hatósági vizsgálat eredményét, hogy pecsét is kerüljön arra, amivel Tóth előállt.

A hazudós baloldalról kialakult társadalmi megítélésen azonban már régen van pecsét.

Amit szombat óta művelnek a saját ostobaságuk miatt leállt rendszer kudarcának elmismásolásával, azt tanítani lehetne. Pár órával az indulás után Magyar György, a Civil Választási Bizottság elnöke még azt mondta, nem hackertámadás volt, hanem a rendszer szabotázsnak érzékelte a reggeli hibát, és leállt. Estére azonban már ő is „megvilágosodott”, ráébreszthették, nem azt kell mondani, hogy hackertámadás volt, hanem azt, hogy valamiféle háttértevékenység történt. Akkor már tudhatták, hogy valaki nyitva hagyhatta azt a kaput, amelyen keresztül a szőrös kezek benyúltak, és a rendszer kétnapos leállását okozták.

Közben azonban megjelentek az igazi politikai álhírek is. Az elovalasztas.hu-n például azzal hülyítették a közvéleményt, hogy azért kellett leállni, hogy a nagy siker miatt bővítsék az erőforrásokat. FeGyőr azonnal bele is csapott a nullás lisztbe, s azt írta Facebook-oldalára: „Változást akaró tömegek rohamozták meg az ellenzéki sátrakat, amit az algoritmus hackertámadásnak vett, ezért blokkolni kezdett.” Karácsony Gergely pedig továbblépett, és videóbejelentkezésében – minden bizonyíték nélkül – még hétfőn is azzal traktálta a nagyérdeműt, hogy kínai hackertámadás történt, és az események hátterében az Orbán-kormány áll. Ez aztán akkora lufinak minősült, hogy még Böcskei Balázs politikai elemző, aki egy ideje a városháza főtanácsadója, is fontosnak érezte szembemenni saját főnökével, a főpolgármesterrel. A Spirit FM Aktuálban úgy fogalmazott: „Bár jól hangzik, hogy Kínából vagy a Karmelitából intéztek támadást az előválasztással szemben, valószínűbb, hogy el lettek mérve a kapacitások, ezért egy informatikai-logisztikai újraindítást kíván a rendszer. Nulla százalék esélyt adok erre a dologra.” Mármint a kínai lehetőségre.

Valószínűsíthető tehát, hogy a feljelentés nyomán a vizsgálat Tóth Bertalan nyitva marad kapujának verzióját fogja alátámasztani, már ha egyáltalán nyilvánosságra kerül belőle valami, s nem sumálkolják el ezt is.

A lényeg tehát egyértelműen kiderült, hogy sem a kínai beavatkozásról, sem a fideszes közreműködésről szóló híresztelésnek az égvilágon semmi alapja nincs.

Kicsit hátrébb lépve a történettől megállapítható, hogy a baloldal mindig bajba kerül, ha igazat próbál mondani. Most sem csatlakozott egy gyurcsányista politikus se Tóth Bertalan verziójához. Nekik a hazudozás megy, ők rendre a rosszat mondják jónak, és a jót rossznak. Ebben és az erőszakban profik. Ez Őszöd üzenete.

A magyarok azonban nem hülyék. Gyaníthatóan ezért vannak a gyurcsányisták a népszerűségi listák végén már bő egy évtizede. És ott is maradnak.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

A csehekhez még nem indult meg az orosz kőolaj a Barátság vezetéken

Magyarországba és Szlovákiába viszont már igen, a MOL közbelépésének köszönhetően.

Magyarországra is megérkezett a kőolaj a Barátság vezetéken

Szerdáról csütörtökre virradó éjszaka óta folyamatosan érkezik kőolaj Magyarországra is a Barátság kőolajvezetéken, miután a Mol átvállalta az orosz fél által fizetendő tranzitdíjat. A belföldi ellátás a néhány napos szünet ellenére nem volt veszélyben, hiszen Magyarország több hétre elegendő tartalékkal rendelkezik – közölte a Technológiai és Ipari Minisztérium (TIM) csütörtökön az MTI-vel.

Kijev félelme a téltől

Kijev félelme a téltől

A zaporizzsjai atomerőmű elfoglalása után nő a félelem Ukrajnában, hogy a fűtési infrastruktúrájuk komplett orosz kézre kerül vagy megsemmisül. Zelenszkij kormányának most az lenne a legjobb, ha a tél beköszönte előtt vége lehetne a háborúnak, ők ezt egy ukrán győzelemmel képzelik el.

Akár négynapos áramszünet is lehet januárban

Akár négynapos áramszünet is lehet januárban

Egész egyszerűen lekapcsolják az áramot és annyi, négy nap sötétség.

Még a tél és a hideg beállta előtt semmisítenék meg az oroszok harci kedvét az ukránok

Attól tartanak, hogyha tovább húzódik a háború, akkor Oroszország tönkre teszi az ország fűtési és energetikai infrastruktúráját.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére