Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A baloldal ismét következmények nélküli országot akar

Horváth K. József

2021.08.02. 13:00

Úgy fest, Fekete-Győr András személyében kiváló utódja lehet Gyurcsány Ferencnek, a nemzet hazudozójának. Megvan a személyi feltétele annak, hogy Magyarország újból következmények nélküli ország legyen. Éppúgy, mint a pártállam levegőjével átitatott liberális évtizedekben 1990 után.

 

Tudjuk jól, a baloldalon mindig lámpással kellett keresni azokat, akik nem buktak még le valamin. A legpregnánsabb példa közöttük nyilvánvalóan Gyurcsány, akinek idén 15 éves őszödi hazugságbeszédéből csak egy rövid részt közlünk. „Majdnem beledöglöttem, hogy másfél évig úgy kellett tenni, mintha kormányoztunk volna. Ehelyett hazudtunk reggel, éjjel meg este. Nincsen sok választás. Azért nincsen, mert elk*rtuk. Európában ilyen böszmeséget még ország nem csinált, mint amit mi csináltunk” – mondta Gyurcsány.

Ehhez képest itt van Fekete-Győr András, aki akkor azt hazudta a Hír TV-ben, hogy elhatárolódik a következménynélküliségtől, mégsem indított vizsgálatot eddig Cseh Katalin, a párt EP-képviselője és családja sokmilliárdos EU-s pályázgatása ügyében. Nem elsősorban azért, hogy bűnöst találjanak, hanem azért, hogy Cseh Katalin tisztakezűségét, illetve Fekete-Győr szavahihetőségét minden szinten igazolni lehessen. Amíg ugyanis ezt nem tehetjük meg, addig nyilvánvalóan megdőlt az a Momentum és Cseh Katalin által hangoztatott, alapvetően kezdettől fogva igaztalan vád, hogy csak kormányközeli cégek nyerhetnek forrást Magyarországon uniós pályázaton. Az olimpiát megbuktató, de az olimpiára hivatkozva pénzt elnyerő Cseh Katalin erkölcsi sötétségéről nem is beszélve.

A Hír TV-ben ezt kérdezték Fekete-Győrtől: amennyiben „a Momentum egyik képviselője jutna jogosulatlanul vagy a politikai kapcsolatai révén uniós támogatáshoz, őt is elszámoltatnák?” Fekete-Győr erre így válaszolt: „Hát hogyne! Természetesen! Természetesen! Én nem vagyok hajlandó egy olyan országban élni – az elmúlt harminc évben kénytelen voltam –, ahol következménye semminek nem volt! Lehetett lopni szabadon a közpénzt, lehetett csalni és hazudni, de ennek véget kell vetni! Magyarország nem lehet többé következmények nélküli ország.”

Hazudozás tekintetében Gyurcsány és Fekete-Győr tehát kéz a kézben járnak. A legszörnyűbb az, hogy ezek kormányozni akarnak, miközben rendre szegénységi bizonyítványt állítanak ki magukról. Itt szerencsére bő tíz éve már nem a liberálkomcsi világ uralkodik, így Magyarország már nem következmények nélküli ország. Ha a régi rend katonái visszajönnének, akkor bizony újra az lenne.

Valóban ezt szeretnénk?

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Nem csitulnak a kedélyek Brüsszelben, szivárvány került a pályára Katarban

Nem csitulnak a kedélyek Brüsszelben, szivárvány került a pályára Katarban

Németország pedig Katartól fogja venni a demokratikus LNG-t!

A 888 megmondja a tutit: Wales – Anglia

A 888 megmondja a tutit: Wales – Anglia

Ahogy mondani szokták: az élet a legnagyobb rendező. Ki gondolta volna, hogy eljön az az idő, hogy nem nyáron, hőségben, sörsátrak árnyékában, hanem ősszel/télen forralt bort szürcsölve kell végig izgulnunk egy labdarúgó-világbajnokságot? De azzal, hogy Katar nyerte a 2022-es vb rendezési jogát, ezt is megtapasztalhatjuk. A 888.hu is kiveszi a részét a szurkolásból, a torna ideje alatt minden nap egy slágermeccs győztesét tippeljük meg párokba osztva, nem feltétlenül futballszakmai szempontok alapján. A mai meccs: Wales – Anglia.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére