Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A baloldal ismét következmények nélküli országot akar

Horváth K. József

2021.08.02. 13:00

Úgy fest, Fekete-Győr András személyében kiváló utódja lehet Gyurcsány Ferencnek, a nemzet hazudozójának. Megvan a személyi feltétele annak, hogy Magyarország újból következmények nélküli ország legyen. Éppúgy, mint a pártállam levegőjével átitatott liberális évtizedekben 1990 után.

 

Tudjuk jól, a baloldalon mindig lámpással kellett keresni azokat, akik nem buktak még le valamin. A legpregnánsabb példa közöttük nyilvánvalóan Gyurcsány, akinek idén 15 éves őszödi hazugságbeszédéből csak egy rövid részt közlünk. „Majdnem beledöglöttem, hogy másfél évig úgy kellett tenni, mintha kormányoztunk volna. Ehelyett hazudtunk reggel, éjjel meg este. Nincsen sok választás. Azért nincsen, mert elk*rtuk. Európában ilyen böszmeséget még ország nem csinált, mint amit mi csináltunk” – mondta Gyurcsány.

Ehhez képest itt van Fekete-Győr András, aki akkor azt hazudta a Hír TV-ben, hogy elhatárolódik a következménynélküliségtől, mégsem indított vizsgálatot eddig Cseh Katalin, a párt EP-képviselője és családja sokmilliárdos EU-s pályázgatása ügyében. Nem elsősorban azért, hogy bűnöst találjanak, hanem azért, hogy Cseh Katalin tisztakezűségét, illetve Fekete-Győr szavahihetőségét minden szinten igazolni lehessen. Amíg ugyanis ezt nem tehetjük meg, addig nyilvánvalóan megdőlt az a Momentum és Cseh Katalin által hangoztatott, alapvetően kezdettől fogva igaztalan vád, hogy csak kormányközeli cégek nyerhetnek forrást Magyarországon uniós pályázaton. Az olimpiát megbuktató, de az olimpiára hivatkozva pénzt elnyerő Cseh Katalin erkölcsi sötétségéről nem is beszélve.

A Hír TV-ben ezt kérdezték Fekete-Győrtől: amennyiben „a Momentum egyik képviselője jutna jogosulatlanul vagy a politikai kapcsolatai révén uniós támogatáshoz, őt is elszámoltatnák?” Fekete-Győr erre így válaszolt: „Hát hogyne! Természetesen! Természetesen! Én nem vagyok hajlandó egy olyan országban élni – az elmúlt harminc évben kénytelen voltam –, ahol következménye semminek nem volt! Lehetett lopni szabadon a közpénzt, lehetett csalni és hazudni, de ennek véget kell vetni! Magyarország nem lehet többé következmények nélküli ország.”

Hazudozás tekintetében Gyurcsány és Fekete-Győr tehát kéz a kézben járnak. A legszörnyűbb az, hogy ezek kormányozni akarnak, miközben rendre szegénységi bizonyítványt állítanak ki magukról. Itt szerencsére bő tíz éve már nem a liberálkomcsi világ uralkodik, így Magyarország már nem következmények nélküli ország. Ha a régi rend katonái visszajönnének, akkor bizony újra az lenne.

Valóban ezt szeretnénk?

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Tiszavirág életű előválasztás, Karácsonynak nincs véleménye az őszödi beszédről

Tiszavirág életű előválasztás, Karácsonynak nincs véleménye az őszödi beszédről

A virginiai egyetem oktatója bocsánatot kért a hallgatóktól, amiért fehér, alkotmányellenességgel fenyeget egy esetleges baloldali kormányzás.

Jakab Péter szerint támadás érte az előválasztási rendszert

Igaz ugyan, hogy az összellenzék fél éve készül az előválasztásra, azonban úgy néz ki, mégsem sikerült nekik abszolválni a feladatot. A Jobbik elnöke „nagyon durva technikai támadásról” beszél.

Dobrev, Karácsony: még a sajátjaiknak is csak hazudni képesek a győzelemért

Dobrev, Karácsony: még a sajátjaiknak is csak hazudni képesek a győzelemért

A ma majdnem megindult előválasztást tegnap megelőzte a miniszterelnök-jelölti jelöltek start előtti nagyotmondó versenye, amelynek keretében továbbra is hülyének nézik saját szavazóikat.

Az elüldözött egyetem Budapesten

Az elüldözött egyetem Budapesten

Orbán Viktor újabb szamizdattal jelentkezett.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére