Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A balliberális sajtó orbitálisan nagyot hazudott Scarlett Johansson kapcsán

888.hu

2019.10.08. 11:42

Ugyanis soha, senki nem állította, hogy az amerikai színésznő politikailag támogatta volna Tarlós Istvánt.

A balliberális sajtó berkein belül ismét megy a hazudozás azzal kapcsolatban, hogy mi történt a színésznő és Tarlós István főpolgármester találkozóján. A sztorit két héttel ezelőtt a Bors hozta le, de akkor sem volt szó arról, hogy Scarlett Johannson politikai támogatását fejezte volna ki Tarlós felé. A színésznő szimplán dicsérte a főváros szépségét és sok sikert kívánt a főpolgármesternek. Ez azonban korántsem politikai állásfoglalás.

A hazátlan ballib sajtónak ez annyira fájt, hogy politikai céllal manipulált kérdésekkel fordultak a színésznőhöz. Johannson pedig a minap közleményben reagált a 24.hu-nak amelyben kifejtette, hogy valóban nem történt a részéről politikai állásfoglalás.

Mindössze egy magánbeszélgetésben osztottam meg a főpolgármesterrel őszinte elismerésemet, ami Budapest vendégszeretetének, szépségének és bájának szólt. Kizárólag Budapest polgárai választhatják meg a következő főpolgármestert, és ez egy nagyon fontos választás

– írta közleményében az amerikai színésznő.

A balliberális sajtó által gerjesztett médiaheccre a főváros is reagált:

Nem tudjuk, hogy Scarlett Johansson milyen formában feltett kérdésre válaszolt. Tarlós István és Scarlett Johansson jó hangulatban telt, fél órás nyári találkozóján beszélgetett egymással a főpolgármesteri irodában, ahol a színésznő – ahogy közleményében maga írja, ennek kapcsán »megosztotta vele őszinte elismerését«. Egyetértve a színésznővel, mi sem politikai támogatásként értékeltük, vagy használtuk fel a fentieket. Ilyen nyilatkozat sem a főpolgármestertől, sem más politikustól nem hangzott el. Ugyanakkor örültünk az elismerő szavaknak. Szeretnénk biztosítani őt, hogy a demokráciát nem féltjük Magyarországon, továbbá mi is arra biztatunk mindenkit, hogy lelkiismerete szerint szavazzon október 13-án. A képek publikálásának időpontjáról egyébként a színésznőt képviselő filmgyártó cég döntött és engedélyezte azt” – írta közleményében Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester-helyettes.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére