Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A balliberális oldal már megint lámpavassal fenyegetõzött

888.hu

2017.09.06. 18:28

A gyûlöletbiciklin száguldó Kettõs Mérce a hullagyalázás után, most a lámpavasazással emelte a tétet.

Jámbor András, a Kettős Mérce blog szerzőjének hullagyalázása óta túl sok víz nem tudott lefolyni a Dunán, mert ismét szintet lépett a szélsőbalos bagázs.

A jó öreg kommunista módszerekhez nyúlnának vissza, hiszen ismét előhozakodtak a lámpavasazással. A második világháború utáni kommunista módszerek 2017-ben is aktualitást nyertek, hiszen a gyűlöletcunamit árasztó kettősmérce a liberalizmus és a tolerancia jegyében emberek felakasztását népszerűsíti.

Az elmúlt időszakban egyre több baloldali lap, baloldali szervezet kacérkodott a lámpavas gondolatával. Korábban az egyik liberális bulvárlap, a 24.hu két munkatársa Kerner Zsolt és Medvegy Gábor nyilvános posztban akasztotta volna fel Bayer Zsoltot és Ómolnár Miklóst. Persze mondanunk sem kell, egyik újságírónak sem mondtak fel, örüljünk, ha nem léptetik elő őket. Korábban Gulyás Márton is tett olyan kijelentéseket, amelyekből kihallatszott a jobboldal számára létrehozandó munkatáborok gondolatisága.

A diktatúrától, koncepciós perektől, cenzúrától és a rendőrállamtól rettegő baloldali liberális kaszt a kommunista diktatúra legvérszomjasabb időszakai után vágyakozik.

A választások közeledtével egyáltalán nem kizárt, hogy ezen portálok, szervezetek utcai megmozdulások határán túllépő véres leszámolásokat, erőszakba torkolló demonstrációkat fognak szervezni. Nem maradhatnak ki a sorból azok a tüntetők sem, akik "öld a szar rendőrt" felkiáltással tüntettek a Soros-egyetemért, illetve az az újságíró sem, aki Orbán kivégzésére utalt a Délmagyar című lapban.

Tanulság nincs; vigyázzunk egymásra és ne üljünk fel a vérbalosok provokációinak, a jobboldal egy demokratikus közeg, amely hisz a vitában, ellentétben a kettősmércén és a magyar mainstream liberális média hasábjain írogatókkal. Velük szemben mi képesek vagyunk elfogadni és megérteni mások véleményét.

Ne feledjük: intoleránsabb és gyűlölködőbb nincs egy liberálisnál. A Kettős Mérce tankönyvbe illő példával támasztotta alá ezt a hipotézist.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére