Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A balliberális művészvilág világhírű karmestere lenézi a magyarokat

Tóth Dalma

2019.09.06. 15:47

Fischer Ádám a közelgő 70. születésnapja alkalmából adott interjú a Kurier című osztrák lapnak, melyben többek között Magyarországra és a magyarokra is kitért.

A karmester arról beszélt, hogy a magyarok a maguk zárt világában élnek, majd azt kifogásolta, hogy a magyarok, vagy legalábbis a 95 százalékuk, szerinte nem beszélnek semmilyen idegen nyelvet.

Az interjú során felidézte, hogy édesapja odahaza gyakran mondogatta, hogy Magyarország mindig is feudális állam volt, mivel a liberalizmus nem tudott gyökeret verni. Hozzátette, hogy mélységesen egyetért édesapja szavaival, és Magyarországon szerinte sosem lesz demokrácia.

Fotó: MTI Fotóbank

Megjegyezte, hogy a hatalomra úgy tekintenek a magyarok, mintha Isten adta volna, és ez a szoci kormányok alatt sem volt másképp, viszont a művész úr ilyen viszonyok közepette nem tud dolgozni. Sajnáljuk.

Egyébként Fischer Ádám volt az, aki emberi jogi díjjal tüntette ki Soros Györgyöt. Még a Slippedisc klasszikus zenével foglalkozó portál írt arról tavaly, hogy Fischer Ádám a Düsseldorfi Szimfonikusok főzeneigazgatójaként a – 2016-ban megalapított – díjat 2018-ban a vitatott karakterű tőzsdespekulánsnak ajánlotta.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére