Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A 444 megint fordítva ül a lovon

Szabó József

2022.05.23. 14:50

Egy amerikai demokrata az abortuszt támogatja, emiatt nem áldozhat – a 444 szerint ez beavatkozás a demokráciába.

 

Salvatore Cordileone, San Francisco érseke közölte, hogy a washingtoni képviselőház aktív katolikus demokrata elnöke, Nancy Pelosi nem áldozhat, amiért támogatja az abortuszhoz való jogot – írja a 444.

Természetesen a baloldali média ebből azt szűrte le, hogy az egyház beavatkozik a politikába. Ahogy ők írják:

Ez lehet az első eset, hogy katolikus egyházi vezető a vallásgyakorlás korlátozásával próbál véleménye megváltoztatására kényszeríteni egy választott amerikai politikust.”

 

A 444-nek megint sikerült fordítva felülni a lóra, hiszen azt állítják, hogy az érsek akar vélemény változtatásra bírni egy politikust, miközben Nancy Pelosi az, aki a vallásával ellentétes nézőpontot képvisel.

May 13, 2022 Nancy Pelosi pro-choice tüntetésen

Hadd magyarázzam el a kedves 444-es újságíróknak is, hogy mit is jelent az érsek tette!

Képzeljük el a példa kedvéért, hogy a kereszténység olyan, mint egy elit klub. Minden elit klubnak megvan a maga szabálya és hierarchiai rendje. A klubban nem kötelező részt venni, de ha belépsz, akkor alap, hogy betartod a szabályait.

Magyarul, ha nem tartod be a szabályokat, akkor joga van a vezetőnek megrovásban részesíteni téged.

 

Itt se történt másképp, Nancy Pelosi évek óta, de inkább évtizedek óta a keresztény erkölccsel ellentétes dolgot támogat, ezt pedig most „megunta” az érsek és úgy döntött, hogy a „megrovásban” részesíti.

Mi ezzel a baj? Semmi!

 

Ha Nancy Pelosi „jóemberkedésébe” belefér az, hogy a BLM lázongások alatt térdeljen, akkor legalább a maga által választott vallás mellett is kiállhatna egy ilyen fontos kérdésben.

 

Arról nem is beszélve, „kedves” 444-es újságírók, hogy az általatok végtelenségig ismételt „választott politikus” narratíva is elég kétszínű, hiszen az eddigi abortusz-precedens pontosan az emberek által választott kormányzók kezéből vette ki az abortusz szabályozásának a lehetőségét és emelte azt szövetségi szintre, most pedig a Legfelsőbb Bíróság döntése (ha egyáltalán felülbírálják a Roe kontra Wade-ügyet) visszaadná a lehetőséget, hogy újra az adott állam dönthessen ebben a fontos kérdésben.

May 13, 2022 May 13, 2022 Nancy Pelosi pro-choice tüntetésen

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Scholz szerint a NATO-val kell megvédeni a tengerek alatti kritikus infrastruktúrát

Nemzetközi együttműködéssel meg kell erősíteni a tengerfenéken kiépített kritikus infrastruktúra védelmét, és ezt a munkát a NATO keretei között kell összehangolni – jelentette ki Olaf Scholz német kancellár szerdán Berlinben.

Kari Geri is tudott az USA-ból érkező pénzekről

Kari Geri is tudott az USA-ból érkező pénzekről

Azt viszont nem tudta elmondása szerint, hogy mennyi jött.

A szankciópárti európai baloldal az EP-ben mindent megtett, hogy megakadályozza a megegyezést

Az Európai Bizottság végre elfogadta Magyarország nemzeti helyreállítási és rezilienciaépítési tervét, amely 5,8 milliárd euró folyósítása előtt nyithatja meg az utat.

Bombák a pályán, bombázók a lelátón

Bombák a pályán, bombázók a lelátón

Baj van a hölgyekkel. S még mielőtt a feministák megköveznének, gyorsan leszögezem, leginkább a kiemelkedő labdarúgó eseményeken. Mint például a katari világbajnokság, ahol – például – az angol válogatottat elkísérő feleségek, élettársak és barátnők mintegy 10 millió forint értékben piáltak a szállásukat biztosító tengerjárón. Csoda, hogy a címlapokra kerültek? Persze nem csak a rossz oldalukat mutatják a lányok, asszonyok. Annál is inkább, mert legtöbbjük nem éppen hétköznapi bombázó. Összeállításunkban róluk mutatunk be néhány felvételt. S előre is elnézés kérünk, mert biztosan kihagytunk néhány olyan hölgyet, aki biztosan megérdemelte volna, hogy a legjobbak, legszebbek között kapjon helyet.

Tony Blair volt miniszterelnök szerint a briteknek nem kéne kritizálni Katart, mert onnan jön a lóvé

Tony Blair volt miniszterelnök szerint a briteknek nem kéne kritizálni Katart, mert onnan jön a lóvé

Tony Blair volt munkáspárti miniszterelnök arra figyelmeztette a briteket, hogy ne kritizálják túlságosan a világbajnokság házigazdáit, Katart, mivel az arab nemzet gyakran befektet az Egyesült Királyságban.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére