Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A 444 megint fordítva ül a lovon

Szabó József

2022.05.23. 14:50

Egy amerikai demokrata az abortuszt támogatja, emiatt nem áldozhat – a 444 szerint ez beavatkozás a demokráciába.

 

Salvatore Cordileone, San Francisco érseke közölte, hogy a washingtoni képviselőház aktív katolikus demokrata elnöke, Nancy Pelosi nem áldozhat, amiért támogatja az abortuszhoz való jogot – írja a 444.

Természetesen a baloldali média ebből azt szűrte le, hogy az egyház beavatkozik a politikába. Ahogy ők írják:

Ez lehet az első eset, hogy katolikus egyházi vezető a vallásgyakorlás korlátozásával próbál véleménye megváltoztatására kényszeríteni egy választott amerikai politikust.”

 

A 444-nek megint sikerült fordítva felülni a lóra, hiszen azt állítják, hogy az érsek akar vélemény változtatásra bírni egy politikust, miközben Nancy Pelosi az, aki a vallásával ellentétes nézőpontot képvisel.

May 13, 2022 Nancy Pelosi pro-choice tüntetésen

Hadd magyarázzam el a kedves 444-es újságíróknak is, hogy mit is jelent az érsek tette!

Képzeljük el a példa kedvéért, hogy a kereszténység olyan, mint egy elit klub. Minden elit klubnak megvan a maga szabálya és hierarchiai rendje. A klubban nem kötelező részt venni, de ha belépsz, akkor alap, hogy betartod a szabályait.

Magyarul, ha nem tartod be a szabályokat, akkor joga van a vezetőnek megrovásban részesíteni téged.

 

Itt se történt másképp, Nancy Pelosi évek óta, de inkább évtizedek óta a keresztény erkölccsel ellentétes dolgot támogat, ezt pedig most „megunta” az érsek és úgy döntött, hogy a „megrovásban” részesíti.

Mi ezzel a baj? Semmi!

 

Ha Nancy Pelosi „jóemberkedésébe” belefér az, hogy a BLM lázongások alatt térdeljen, akkor legalább a maga által választott vallás mellett is kiállhatna egy ilyen fontos kérdésben.

 

Arról nem is beszélve, „kedves” 444-es újságírók, hogy az általatok végtelenségig ismételt „választott politikus” narratíva is elég kétszínű, hiszen az eddigi abortusz-precedens pontosan az emberek által választott kormányzók kezéből vette ki az abortusz szabályozásának a lehetőségét és emelte azt szövetségi szintre, most pedig a Legfelsőbb Bíróság döntése (ha egyáltalán felülbírálják a Roe kontra Wade-ügyet) visszaadná a lehetőséget, hogy újra az adott állam dönthessen ebben a fontos kérdésben.

May 13, 2022 May 13, 2022 Nancy Pelosi pro-choice tüntetésen

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Brüsszel további egymilliárd eurós pénzügyi támogatást javasol Ukrajna számára

Az Európai Bizottság pénteken javaslatot tett egy új, egymilliárd eurós makroszintű európai uniós pénzügyi támogatásra (MFA) Ukrajna számára – tájékoztatott a brüsszeli testület sajtóközleményben pénteken.

„Szemétkedik” a republikánusokkal a legnagyobb e-mail szolgáltató

Az amerikai Republikánus Országos Bizottság (RNC) – a republikánus párt – szerint a Google szándékosan spamként, azaz levélszemétként kezelte az adományozóiknak kiküldött hírleveleiket a Gmail rendszerében, s ezzel az elmúlt hónapokban jelentősen szabotálta adománygyűjtő kampányaik sikerességét – jelentette az Axios nevű amerikai baloldali hírportál.

Nem fér meg egymás mellett egy mondatban menopauza és a nő szó

Nem fér meg egymás mellett egy mondatban menopauza és a nő szó

Legalábbis egy online brit egészségügyi lap szerint biztos nem.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére