Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

800 ezer bevándorlónak adnak választójogot New Yorkban

Szűcs Gábor

2021.12.10. 16:35

New York City városi tanácsa csütörtökön elsöprő többséggel jóváhagyta azt a törvényt, amely több mint 800 ezer, legálisan a településen lakó nem amerikai állampolgárnak biztosít szavazati jogot.

 

Az Amerikában szavazó nem amerikaiak („Amerikai az amerikaiaké”, ugyebár) egy év múlva regisztrálhatnak, és várhatóan 2023. január 9-én kezdhetik meg a szavazást az önkormányzati választásokon.

Bekövetkezett, amit már számtalanszor prognosztizáltunk: az amerikai demokraták úgy akarnak választást nyerni, hogy új szavazókat vásárolnak maguknak, akik legalább egy voksolás erejéig hűek maradnak az Egyesült Államok fehér lakosságát gonosz ellenségnek beállító baloldalhoz. A fizetőeszköz maga a választójog, az új választók pedig az „ígéret földjére” lépő bevándorlók. A demokraták, ahogy a baloldal világszerte, tudják, hogy a nemzetépítés és a gazdasági növekedés nem az ő terepük, így más módszerekhez kell folyamodniuk. Úgy látszik, a legnagyobb városukkal kezdték, de ne lepődjünk meg, ha a következő választásig az egész Egyesült Államokban követni fogják New York példáját, és az új amerikai elnök személyéről már nemcsak halottak, de – többek között – mexikóiak is szép számban döntenek majd. Éljen a demokrácia!

A tegnap elfogadott jogszabály azokat érinti, akik zöldkártyával vagy munkavállalási jogosultsággal rendelkeznek az Egyesült Államokban, ami nem jogosítja fel őket az állami vagy szövetségi választásokon való részvételre. Egyelőre tehát csak helyhatósági voksolásról beszélünk, de ne legyenek kétségeink afelől, hogy ezt három éven belül szövetségi szintre is kiterjesztik, illetve nem csupán a jogszerűen az USA területén tartózkodókra, hanem az illegális bevándorlókra is. A képlet egyszerű. A Yale friss kutatása szerint nagyjából 22 millióan tartózkodnak jogellenesen az Egyesült Államok területén. A demokraták már 2016-ban felvetették, hogy ezeknek az embereknek állampolgárságot kellene adni – amivel választójog is jár. A felmérések szerint az először szavazó bevándorlók döntő többsége a Demokrata Pártra adja le voksát. A legnagyobb szavazatkülönbség a demokrata és a republikánus elnökjelöltek között az amerikai történelemben 17 millió. A matek nem bonyolult: ha az USA-ban tartózkodó illegális migránsoknak csak a háromnegyede szavazna a demokratákra, a baloldalnak permanens többsége lenne a képviselőházban. Természetesen mindez a dolgozó amerikai többség érdekét szolgálná, és még véletlenül sem a baloldali elit hatalommegtartását.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Scholz szerint a NATO-val kell megvédeni a tengerek alatti kritikus infrastruktúrát

Nemzetközi együttműködéssel meg kell erősíteni a tengerfenéken kiépített kritikus infrastruktúra védelmét, és ezt a munkát a NATO keretei között kell összehangolni – jelentette ki Olaf Scholz német kancellár szerdán Berlinben.

Kari Geri is tudott az USA-ból érkező pénzekről

Kari Geri is tudott az USA-ból érkező pénzekről

Azt viszont nem tudta elmondása szerint, hogy mennyi jött.

A szankciópárti európai baloldal az EP-ben mindent megtett, hogy megakadályozza a megegyezést

Az Európai Bizottság végre elfogadta Magyarország nemzeti helyreállítási és rezilienciaépítési tervét, amely 5,8 milliárd euró folyósítása előtt nyithatja meg az utat.

Bombák a pályán, bombázók a lelátón

Bombák a pályán, bombázók a lelátón

Baj van a hölgyekkel. S még mielőtt a feministák megköveznének, gyorsan leszögezem, leginkább a kiemelkedő labdarúgó eseményeken. Mint például a katari világbajnokság, ahol – például – az angol válogatottat elkísérő feleségek, élettársak és barátnők mintegy 10 millió forint értékben piáltak a szállásukat biztosító tengerjárón. Csoda, hogy a címlapokra kerültek? Persze nem csak a rossz oldalukat mutatják a lányok, asszonyok. Annál is inkább, mert legtöbbjük nem éppen hétköznapi bombázó. Összeállításunkban róluk mutatunk be néhány felvételt. S előre is elnézés kérünk, mert biztosan kihagytunk néhány olyan hölgyet, aki biztosan megérdemelte volna, hogy a legjobbak, legszebbek között kapjon helyet.

Tony Blair volt miniszterelnök szerint a briteknek nem kéne kritizálni Katart, mert onnan jön a lóvé

Tony Blair volt miniszterelnök szerint a briteknek nem kéne kritizálni Katart, mert onnan jön a lóvé

Tony Blair volt munkáspárti miniszterelnök arra figyelmeztette a briteket, hogy ne kritizálják túlságosan a világbajnokság házigazdáit, Katart, mivel az arab nemzet gyakran befektet az Egyesült Királyságban.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére