Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

8 ember, akik nélkül sikeres lehet a magyar ellenzék

Horváth József György

2017.05.31. 17:28

Íme a lista!
Fodor Gábor: a legfeleslegesebb liberális evör. Pártja, az MLP a baloldali összeborulás legnagyobb potyautasa. Mínuszos támogatottsággal csücsülhet a Parlamentben.

Karácsony "alapjövedelem" Gergely: szintén egy alibizős, potyautas ellenzéki banda vezetője (akik mellesleg árulók is, hiszen ordas módon szakadtak ki az LMP-ből). Pártjánál nagyobb vicc, hogy 0%-os támogatottsággal Karácsony miniszterelnök-jelölt.

Juhász Péter: olcsó, fütyörésző provokátor, aki csak mélyíti a politikai ellentéteket és képtelen a párbeszédre. Juhásznak és pártjának nem célja a politikai haszonszerzés, a választók megnyerése, csakis a velük egyet nem értők hergelése, és a nemzeti ünnepek meggyalázása.

Gulyás Márton: egy álságos és számító provokátor, aki nem több egy irritáló Soros-kitartottnál. Politikai primadonna, aki képmutató elvei mögé bújva üvölti az igazát, átverve követőit, hiszen átlátszó húzásai mögött egy csepp őszinteség sincs.

Gyurcsány Ferenc: politikai ámokfutó, akinek már nagyon régóta el kellett volna tűnnie a közéletből, mégis előszeretettel mérgezi azt napjainkban is. Az Európai Egyesült Államok híve, a magyar baloldal számára a legkártékonyabb figura.

Simicska Lajos: egy bosszúszomjas oligarcha, akinek öncélú hadjárata mostanában igencsak rossz ómen. Aki a közelébe kerül, tönkremegy. Lásd: Jobbik, Magyar Nemzet, HírTV, stb.

Vona Gábor: az ember, aki a pénzért és a hatalomért identitásválságba taszított egy egykor tökös radikális pártot, és beállt a balliberrális bégetők sorába. Alávetette magát Simicska akaratának, hátba szúrta egykori bajtársait, és nem állt be a kvótanépszavazás és az olimpia ügye mellé sem.

Botka László: a szocik utolsó reménysége, egy megkövült vörös dinoszaurusz, aki a biztos bukásba vezeti pártját. Rákosi kommunista szövegeivel kampányol, és a gazdagokkal fizettetne ki mindent, miközben zsebében rejtegeti luxusóráit, vagyonnyilatkozatát pedig direkt hiányosan adja be.

Nos, kedves örökös hisztériázók! Most, hogy helyettetek szemléztük soraitokat, beláthatnátok, hogy kik jelentik számotokra a valódi problémát. Elég nagy lehet a baj, ha nekünk kell jó tanácsokkal ellátni benneteket. De azért szívesen!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére