Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

24.hu: a Soros-egyetem politikai célokat szolgál

Nagy Gábor

2019.02.12. 17:35

A 24.hu sikeresen elszólta magát: a Soros György által alapított és fenntartott intézmény a régi demokrata párti érdekek meghosszabbított keze volt. #RIPszakma

Ismét nagyot ment a #függetlenobjektívújságírás zsebcirkálója, a 24.hu. A Soros-egyetem állítólagos elüldözése miatt a lap hónapokon keresztül azt szajkózta olvasóinak, hogy a CEU távozásával talán az egyetlen olyan magyarországi oktatási intézmény távozik, „mely világszínvonalú képzést biztosít”, ezért hatalmas veszteség az egyetem Bécsbe költözése.

Csakhogy porszem került a sorosista érzékenyítés gépezetébe. A 24.hu szerzője, Kerner Zsolt ugyanis most azt írja: a Soros-egyetemen nem szakmai munka folyik, mivel az intézmény (más, amerikai egyetemekhez hasonlóan) „az amerikai befolyás terjesztésének” eszköze.

Korábban sokat írtunk arról, mekkora butaság megtámadni egy amerikai egyetemet külföldön. Tévedtünk. Azért gondoltuk ezt, mert a külföldön működő amerikai egyetemek fontos részei voltak az amerikai soft powernek, az amerikai befolyás terjesztésének”

fogalmaz a cikk szerzője, akinek ezzel az „újszerű” megállapításával sikerült tökön lőnie nemcsak saját lapját, hanem az egész ellenzéki álhírgyár érzékenyítését.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére