Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

12 másodperc Orbán miatt megy a sivalkodás, de egy hét full liberális propaganda az rendben van

Zelenka Dóra

2019.08.05. 18:10

Klímalobbi, migránspropaganda, szivárványok mindenhol. Ilyen lesz az idei Sziget Fesztivál!

A Sziget totálisan behódolt a „haladó” eszméknek, szerdától egy hétig hallgathatjuk a liberális propagandát.

Két nap múlva kezdődik Budapest egyik fő szenzációja, a Sziget Fesztivál. A rendezvény kétségtelenül hazánk legnagyobb nemzetközi eseményének számít, külföldiek ezrei látogatnak el hozzánk a fesztivál alkalmából. A zenei fellépők színvonalasak, világsztárok fergeteges bulikat csapnak, az egész város felébred erre az egy hétre. Szóval minden adott ahhoz, hogy bulizzunk egy jót a nyár utolsó hónapjában. Vagy mégsem?

Bármennyire is szeretnénk lazítani kicsit és felhőtlenül szórakozni mégsem tudunk igazán, ugyanis a Hajógyári-sziget idén egy izzadságszagú propagandafelhőbe burkolózik. A Sziget idei témája, már második éve a Love Revolution néven fut, és azt hirdeti, hogy szeressünk mindent és mindenkit, aki liberális, mindenki más meg viselje csak el a szivárványos cukormázt. Mindezt a nagyszínpadon, főműsoridőben.

A Sziget két éve hirdette meg a Love Revolution kampányt, zászlajára tűzve a fenntarthatóság fontosságát, az emberi jogokat, elítélve a háborút és a fegyverkezést, szót emelve a bőrszín, vallás vagy nemi identitás miatti kirekesztés ellenemlékeztettek az MTI-hez eljuttatott közleményükben a szervezők.

A Love Revolution Special programsorozat keretében a közönség olyan performanszokkal és rövid felszólalásokkal is találkozhat a nagyszínpadon, amelyek a jelenleg zajló társadalmi változásokra és a kollektív felelősségre hívják fel a figyelmetmagyarul fullba tolják a propagandát.

Íme néhány ízelítő:

Al Gore, az Egyesült Államok volt alelnöke, a Climate Reality Project elnevezésű civil szervezet alapítója videóüzenetben közvetíti majd gondolatait, szavait pedig Rosa Anders és Milan van der Meulen aktivisták erősítik a helyszínen Az Igazság 10 percben című előadásukkal.

A Love Revolution vendége lesz még Emi Mahmoud költő, aktivista és UNHCR jószolgálati nagykövete is, aki egykori menekültként sorstársai és a hátrányos helyzetű közösségekben élők helyzetére igyekszik felhívni a figyelmet.

Emellett megtekinthetjük még a The Arrow nevű akrobata duó műsorát is, két szerelmes férfi előadásában.

Egyszerűbben: klímalobbi, migráns- és melegpropaganda. A szervezők okosak voltak, hiszen mondhatnánk, ha nem érdekel, ne nézd meg. A baj csak az, hogy ha valami élményt is akarsz szerezni az esti koncertből, kénytelen vagy már ezek alatt az előadások alatt helyet találni a nagyszínpad előtt. Úgyhogy, ha azért költöttél tízezreket, hogy kedvenc előadódat meghallgasd, akkor kénytelen vagy végighallgatni a propagandát is. Nincs mese.

Hogy is van ez kérem szépen? A liberálisoknak mindent lehet, de nekünk semmit?

Óriásit sivalkodtak a libsik, mikor Orbán Viktor kemény 12 másodpercre feltűnt a Volt Fesztivál nagyszínpadán. Mindez azért történt, mert a fesztivál szervezői úgy gondolták, érdemes megemlékezni a rendszerváltás harmincadik évfordulójáról. Mi akkor is megírtuk, hogy ez esetben szó sem volt propagandáról, ez csupán emlékezet és értékőrzés. A koncertek közötti szünetekben a nagyszínpad kivetítőjén a Terror Háza videóját láthatták az arra járók, amelyben bejátszások voltak Orbán Viktor 1989-es Hősök terén elmondott beszédéből. Emiatt azonban olyan mértékű hisztit sikerült levágnia a haza balliberális oldalnak, hogy a Balaton Sound fesztiválon – a tervekkel ellentétben – már inkább nem is játszották le a videót.

Erre most itt van a Sziget, amiből csak úgy ömlik a propaganda. Buliznék egy jót Ed Sheeran überkirály zenéire, erre klímalobbit, migránspropagandát kell hallgatnom és színpadon vonagló homoszexuálisokat kell néznem.

Hogy is van ez kérem szépen?

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére