Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Zsidózó arab migráns a Soros-egyetem alkalmazottja

888.hu

2018.04.06. 21:20

Újabb antiszemita botrány érik a CEU körül: Basil Hararah a Soros-egyetem gázai migráns alkalmazottja nyilvánosan zsidózik és antiszemita képeket, dzsihadista költõket népszerûsít beszédeiben és a közösségi oldalakon. 2015-ben érkezett hazánkba, azóta csak a magyar nemzeti érdekkel szemben tudja önmagát meghatározni.

Soros egyetemének van egy Open Learning Initiative nevű programja, amely nevéhez hűen a migránsok „nyitott képzését” propagálja. Ennek a programnak az alkalmazottja a Facebook-oldala szerint Basil Hararah, egy antiszemita palesztin migráns, aki nagyobb antiszemita, mint a cukisodott Zagyva György.

Hararah saját oldalára számos képet és posztot kitett, illetve rendszeresen reagál a Budapesti Szolidaritás Palesztinával Facebook-oldal posztjaira is. Hararah többek között imádja, ha Donald Trumpot disznóként ábrázolják, erről még képeket is posztolt, annak okán, hogy az amerikai elnök elismerte Jeruzsálemet Izrael fővárosának. A disznóként való ábrázolás ismert antiszemita toposz. A CEU-n oktató migráns imádta Joseph Massad egyik előadását: a palesztin professzor, akit a CEU 2015-ben meg is hívott Magyarországra, gyarmatosító, rasszista projektnek nevezte a zsidó államot. Nem tudunk másra gondolni, mint hogy Hararah egyetért ezekkel az antiszemita nézetekkel. Ennél is többet elmond azonban Hararah választott, nyilvános profilképe.

Hararah képe egyrészt az izraeli termékek antidemokratikus bojkottjára szólít fel, másrészt gyermekgyilkossággal vádolja Izraelt. A gyermekek vérét szívó zsidók képe szintúgy régi antiszemita metafora. A férfinak egyébként nem ez az első antiszemita megnyilatkozása. Egy gyors internetes keresés felfedi, hogy Hararah a magyar zsidó sajtóban korábban veszélyes migránsként szerepelt. A Szombat folyóirat tavalyi cikke szerint Hararah egy 2016-os migránspárti tüntetésen „mindjárt első mondatában palesztin gyerekek ok nélküli lemészárlásával vádolta Izrael államot". Az eseményen elszavalták Mahmoud Darwish palesztin költő egy versét is: a költő arról ismert, hogy egyik versében zsidókat eszik meg: „a bitorlók (értsd: az izraeliek) húsa lesz ételem” – írja. Nem kell sokat keresgélni Hararah Facebook-oldalán sem, hogy antiszemita bejegyzéseket találjunk: egy arab nyelvű hírt – melyben Erdogan török államfő „hazugnak” nevezte „a zsidókat” – például mindenfajta kommentár nélkül osztott meg” – írja a zsidó lap.

A Szombat című zsidó lap szerint a 444 akkor riportot közölt az eseményről, de nem számolt be Hararah uszító sorairól. Ez nem lehet meglepő, mivel a 444-et is Soros György támogatja.

Õ tehát a CEU mai migránsarca: a nyitott társadalom álcája alatt antiszemita, Izrael-ellenes nézetek, középkori előítéletek érkeztek Magyarországra.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére