Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Wittinghoff után Borkai is bocsánatot kért

888.hu

2019.10.07. 15:23

Miután nemrég rejtett kamerával erotikus felvételeket készítettek Wittinghoff Tamás budaörsi polgármesterről, elmondása szerint borzasztóan érezte magát, de tisztázta ezt a családjával. Hasonlóan reagált Borkai Zsolt, Győr fideszes polgármestere is, akit egy névtelen blogger több éve készült, részben manipulált intim felvételekkel támadott meg.

„A napokban rólam megjelent felvételek több éve készültek, amelyek részben manipuláltak, és részben igen, valódiak.

Nem vagyok rá büszke, és szeretnék elnézést kérni elsősorban a családomtól. Hibáztam és megbántam. Az utazásomat nem közpénzből finanszíroztam

– mondta a Győrplusz TV-nek adott nyilatkozatában Borkai Zsolt.

Mint mondta: soha nem élt illegális szerekkel, bármilyen ezzel kapcsolatos hír csakis manipuláció, törvénysértést pedig nem követett el.

Az egész üggyel kapcsolatban büntetőeljárás megindítását kezdeményezem

– jelentette ki.

Azzal folytatta, hogy a politikai ellenfelei az utóbbi években mindent elkövettek, hogy adatokat gyűjtsenek róla, szerinte mindezt azért tették, hogy félreállítsák. „Módszerük: a botlásom párhuzamba állítása a politikai teljesítménnyel, melynek egymáshoz az égvilágon semmi köze nincsen” – fogalmaz a videóban.

„Nem adom harc nélkül olyan emberek kezébe, akik képtelenek vezetni, képtelenek a fejlődést garantálni. Céljuk, hogy olyan nyomás alatt tartsanak, hogy visszalépjek a polgármester-jelöltségtől.”

Nem lépek vissza. A győriek vasárnap eldöntik, hogy szeretnék-e közösen folytatni a 13 éve elkezdett munkát

– mondta Borkai Zsolt.

Emlékezetes, nemrég Wittinghoff Tamásról, Budaörs polgármesteréről került elő egy kompromittáló felvétel. Ő is bocsánatot kért, később pedig azt mondta: naiv hülye volt, aki elkövetett egy hibát. Elmondása szerint az ügy a családjára tartozik, velük pedig rendezte a dolgot, ami pedig most történt, az többszörös bűncselekmény.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére