Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Wintermantel: A BKK is adjon kedvezményeket az utasoknak!

888.hu

2021.03.10. 09:30

Újpest korábbi polgármestere, a Fidesz választókerületi elnöke szerint „az lenne a normális”, ha a főváros tömegközlekedési cége, a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) is visszatérítené a fel nem használt jegyek és bérletek árát.

Wintermantel Zsolt szerdán a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában azt mondta,

míg a HÉV-en és a vonatokon óriási kedvezményeket adtak a korlátozások miatt, addig ez a főváros tömegközlekedési cégénél fel sem merült.

„Szerintem ez elsősorban nem anyagi, hanem szemléletbeli kérdés: hogyha egy fővárosi önkormányzat a saját polgárai, a saját lakosai érdekében jár el, akkor elsősorban – azt gondolom – az ő igényeiket kell figyelembe venni” – hangsúlyozta.
Hozzátette,

másfél éve mást sem hall Karácsony Gergely főpolgármestertől és a városháza vezetőitől, hogy nincs pénz, ami „kezd egy kicsit unalmas lenni”.

Eközben pedig az látszik, hogy tanácsadókra van pénz, és a Lánchíd, valamint a 3-as metró felújítása is sokkal drágább lesz, mint arra Tarlós István, az előző főpolgármester idejében számítottak – emelte ki Wintermantel Zsolt.
Kérdésre elmondta azt is, hogy amikor

mindenkinek ki kellene vennie a részét a válság kezeléséből, azt látja, hogy a fővárosi és sok kerületi önkormányzat is csak „tartja a markát”.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére