Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Vona kiáll az antiszemita párttársa mellett

888.hu

2017.07.03. 14:28

Hiába a számtalan botrány, a Jobbik elnöke a hétvégén úgy döntött, hogy továbbra is kiállnak a magyar parlament legkeményebben zsidóellenes képviselõje, Kulcsár Gergely mellett.

A Ripost információi szerint az elmúlt héten egy korábbi jobbikos politikus, Rubi Gergely terhelő vallomást tett Vona Gábor párttársára, az esetnek azonban továbbra sincsenek következményei a párton belül.

A párt határozottan összezár a Jobbik legdurvábban antiszemita képviselője körül. A Ripost értesülése szerint Vona kifejezetten a Kulcsár Gergellyel való egyértelmű szolidaritásra utasította a Jobbik összes politikusát”

– írja a bulvárlap.

A Ripost felidézi, hogy Kulcsár Gergelyt sokan a magyar parlament szégyenfoltjának tartják, és önmagában már az is botrány, hogy képviselő maradhatott azok után, hogy meggyalázta a Dunába lőtt zsidó áldozatok emlékművét. Vona Gábor azonban továbbra sem hajlandó elengedni a politikus kezét, aki nemrég egy szexbotrányba is belekeveredett.

A párt egykori képviselője, Rubi Gergely ugyanis a múlt héten tett terhelő vallomást Kulcsár ellen a Fővárosi Törvényszék előtt. Vallomása szerint Vona párttársa – ötgyermekes családapa létére – egy kiskorú lánnyal létesített alkalmi, majd hosszú távú szexuális kapcsolatot, méghozzá a parlament által fizetett lakásban.

Frissítés: Az ügyben a TV2 megkereste a Jobbik sajtóosztályát is a Kulcsár melletti kiállásról; válaszukban azt írták:

a párt tagjai anélkül szolidárisak Kulcsár Gergellyel, hogy erre őket bárki külön megkérte volna."

Tavaly robbant ki a botrány, amikor az antiszemitizmusáról elhíresült Kulcsárnak egy fiatalkorú lánnyal való viszonyáról írt a sajtó. A házas, ötgyermekes családapa emiatt beperelte a Ripostot, helyreigazítást kért. A tárgyaláson tanúk vallottak arról, hogy amit a lap írt, igaz.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére