Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Vona is elkúrta: Debrecenben tüntetni fognak a Jobbik ellen

888.hu

2017.01.13. 13:51

Most már egyre nagyobb tempóban halad a szétesés felé a Jobbik, Vona Gábor saját párttársai tüntetnek január 14-én a Jobbik politikája és arculatváltása ellen.
Információink szerint eddig még nem volt arra példa, hogy jobbikosok tüntessenek a Jobbik ellen. 

Az egykori jobbikosok közleményéből kiderül, hogy a pártban komoly vezetési problémák vannak, sokan úgy érzik, hogy nincs igazi vezetője a Jobbiknak. A debreceni jobbikosok ellenállásra szólítanak fel minden volt, vagy jelenlegi párttagot, aki nem ért egyet a radikális szervezet új irányvonalával. 

A jobbikosok a Kossuth téren gyülekeznek 17:15 órától, majd átvonulnak a Jobbik Magyarországért Mozgalom debreceni irodája elé. 

A sajtóhoz elküldött meghívót Ulics Erika szervező és egykor jobbikos alapszervezetek vezetői jegyzik. Szerintük a párt felhagyott korábbi politikai irányvonalával, szerintük súlyos ellentétek vannak a szervezetben.

Sok a belső konfliktus a Jobbikban

A pártot szétfeszítik a belső konfliktusok, az alsóbb vezetők (megyei szint) alkalmatlanok a hivataluk ellátására, a párt sem egészében sem részleteiben nem képes a kormányzásra.

A Jobbik a tagságot és a szavazókat egyaránt csúnyán becsapta, vonják le a konklúziót a szervezők. 

"Ez a párt sem más, mint a többi. A nyilvánosság előtt tesszük fel azokat a kérdéseket a párt vezetőségének, amelyet párton belül hiába tettünk fel, választ nem, de számkivetettséget kaptunk érte. Megfogalmazzuk a kritikáinkat, anélkül, hogy etikai vizsgálattal fenyegetnének, vagy bemocskolnának rágalmaikkal! Meggyőződésünk, hogy a Jobbik vezetősége ezzel a magatartásával többet ártott az országnak, mint a baloldali szervezetek."

A Magyar Gárda sem kér Vonából 

Ma megírtuk, hogy Silip Norbert gárdista, az Országos Elhárítás volt parancsnoka írt nyílt levelet annak a Vona Gábornak, aki saját kezűleg, eredetileg alapítóként hívta életre a Magyar Gárdát. 

A volt parancsnok levelében hasonlóan súlyos kritikákat fogalmaz meg a Jobbik pártelnökével szemben, mint amelyet a Jobbik vecsési és vámosmikolai szervezete, továbbá a Jobbik médiatámogatója, a Kuruc.info is artikulált. Mi több, a sorokból egyértelműen kiderül, hogy Vonát esküszegéssel vádolják a gárdisták, ezért a legsúlyosabb szankciókat vetik be vele szemben, gárdamellényétől nyilvánosan meg fogják fosztani. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére