Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Vona helyettesének távoznia kell a közéletbõl!

Nagy Gábor

2018.03.24. 18:18

Ezt mondta szombaton Király Nóra, a Fiatal Családosok Klubja (Ficsak) alapítója, aki Janiczak Dávid ózdi jobbikos polgármester botrányára reagált.

Ismert, a PestiSrácok.hu az elmúlt héten olyan hangfelvételeket közölt, melyben a Simicska pénzéből tengődő Jobbik prominens alakja degradáló hangnemben beszélt kolléganőiről.

A Jobbik alelnöke az első felvételen azért alázza porig egyik támogatóját a háta mögött, mert szerinte nem elég szexi.

A második felvételen Jani­czak olvas fel egy neki írt szerelmes levélből az alpolgármesternek. Ezúttal is egy neki nem tetsző hölgy került terítékre, aki levelében szerelmet vallott. Janiczak ismét minősíthetetlen stílusban, degradáló módon filozofál a nőkről.

A harmadik felvételen pedig minősíthetetlenül trágárkodva anális közösüléssel fenyegeti meg a saját akkori kabinetfőnökét, Bézsenyi Bernadettet, ha el­mond valamit egy bizonyos Alexának és Petinek.

Király Nóra a botrányra reagálva elmondta:

Az elhangzottak nem csupán erkölcsileg ítélendők el, de munkahelyi zaklatásnak is minősülnek. A polgármester visszaélt hatalmi pozíciójával, ezért a büntető törvénykönyv szerint kell felelnie.

A nyomdafestéket nem tűrő szóhasználat nem való a közéletbe, különösen nem egy 35 ezres város polgármesterétől, aki emellett egy ellenzéki párt tisztségviselője is – mondta Király Nóra, aki hozzátette:

Janiczak Dávidnak távoznia kell a közéletből!

Ózd jobbikos polgármestere mellett korábban Juhász Péter, az Együtt elnöke kapcsán is komoly botrány bontakozott ki, aki – saját bevallása szerint – bántalmazta korábbi élettársát.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére