Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Vona hazugságára már vissza sem kérdez az Index

888.hu

2018.02.20. 14:00

Interjút közölt Simicska Lajos lapja, az index.hu a Jobbik elnökével, Vona Gáborral. Az írásban jól megfigyelhetõ Vona érvelésének néhány gyenge pontja, valamint az is, hogy a legkellemetlenebb kérdéseket inkább nem is firtatták a magukat függetlennek, objektívnek hazudó újságírók.

Interjút közölt Simicska Lajos lapja, az index.hu a Jobbik elnökével, Vona Gáborral. Az írásban jól megfigyelhető Vona érvelésének néhány gyenge pontja, valamint az is, hogy a legkellemetlenebb kérdéseket inkább nem is firtatták a magukat függetlennek, objektívnek hazudó újságírók.

Mint ismert, 2017-ben Simicska átvette az index.hu irányítását. A milliárdos oligarcha egy "független" alapítványra (Magyar Fejlődésért Alapítvány, MFA) bízta az oldal irányítását, hogy látszólag távol tartsa magától a lapot. Ez a kísérlet először akkor bukott meg, amikor a távozó főszerkesztő, Dudás Gergely azt sejttette egy interjúban, hogy az új tulajdonosok szeretnék, ha a lap beállna egy párt – a Jobbik– mögé. Később az is kiderült, hogy Nagy Ajtony Csaba ügyvéd, az index.hu-t felügyelő MFA kuratóriumának tagja. Nagy Ajtonyról 2017 őszén derült ki, hogy a Jobbik plakátjaira hajazó, a Fideszt lejárató plakátkampányt rendelt meg és finanszírozott. Emellett az ügyvéd Simicska Lajos unokaöccse is. Ezután nyilvánvalóvá vált, hogy az index.hu kihez is fog húzni a jövőben.

 

Vona arra a kérdésre, hogy megszavazzák-e a Stop Soros törvénycsomagot, azt válaszolta, hogy még nem alakítottak ki álláspontot ebben a kérdésben, ami minimum furcsa attól a párttól, amely saját bevallása szerint bevándorlásellenes.

Egyelőre próbáljuk értelmezni, mi a célja ennek, és ez már önmagában nagy feladat"

– mondta "kormányzásra készülő" Vona. Ha összefüggéseket keresünk az interjúban, akkor egy egyszerű jogszabály értelmezésére való képtelenség a Jobbik szellemi holdudvarának hiányából adódhat. Erről Vona így vall:

nagyon nehéz helyzetbe hoz engem a politikai klíma, mert nagyon jó szakértői bázisunk van, csak nem tudjuk megmutatni. Olyan egzisztenciális félelem van az értelmiségben, hogy nagyon ritkán van az, hogy valaki ki mer állni"

Mindezt úgy is lehet értelmezni, hogy nincsenek szakértők a Jobbik mögött, vagy úgy is, hogy nem vállalják fel a pártot.

"Nem kudarc, hogy nincsenek olyan közéleti személyiségek, akik egyértelműen odaállnak az új néppárt mellé?" – tette fel a kérdést az index.hu.

Ez a pillanat akkor jön el, amikor megnyertük a választásokat"

– mondta Vona, ezzel kijelentve, hogy számít a szerencselovagok, szélkakasok és aranyásó értelmiségiek seregére.

Simicska Lajosról a pártelnök elmondta, hogy

úgy tudom, ránk fog szavazni, ezt bejelentette."

Hozzátette, hogy az az érzése, érzésük, hogy az ő érdekeltségébe tartozó médiumokban számunkra megnyíltak ajtók és kapuk.

Vona annyira otthonosan mozgott az indexes újságírók között, hogy még egy kapitális hazugságot is megengedett magának.

A hitelességünket megkérdőjelezni próbálók csupán a néppártosodás előtti dolgokat, felvételeket, nyilatkozatokat vethetik a szemünkre"

– mondta Vona.

Íme néhány botrány a néppártosodás korszakából a teljesség igénye nélkül.

"Hanuka vagy mi a f888sz"

Vona Gábor 2016 végén a magyarországi zsidóságot szerette volna köszönteni hanuka alkalmából, ám a Jobbik vecsési alapszervezete – finoman szólva – nem értett egyet ezzel az üzenettel.

 

Úgy tűnik, hogy mégis akadt hely a párton belül a náci romantikára, csak erről senki sem értesítette a néppártosodni akaró Vonát. A Jobbik etikai bizottsága végül nem zárta ki, csupán megrótta Szabó Attilát, a Jobbik akkori vecsési elnökét a trágár hanukagyalázása miatt.

Pedofilgyanú a Jobbikban

A pletykák szerint Kulcsár Gergely, a Jobbik parlamenti képviselője egy fiatalkorú lánnyal folytathatott viszonyt. 

 

Kulcsár korábban számos esetben keveredett antiszemita jellegű botrányokba is, például beleköpött a nyilasok rémuralmának és a budapesti zsidók üldöztetésének emléket állító, cipőket ábrázoló szobrokba. A 2011-ben történt eset 2015-ben került nyilvánosságra. Ekkor már legalább 2 éve zajlott a néppártosodás. A pártból a mai napig nem zárták ki Kulcsárt.

Veréssel fenyegette meg a jobbikos képviselő az államtitkárt

Dömötör Csaba felszólalását követően Szilágyi György jobbikos képviselő az Országházban fizikai erőszakkal fenyegette meg az államtitkárt a jelenlévők füle hallatára. "Gyere ki, úgy nyakon b888szlak, hogy leszáll a fejed.”

 

Szilágyi azóta is a Jobbik parlamenti frakciójának tagja.

Kémügy

Befejeződött a nyomozás Kovács Béla, a Jobbik EP-képviselőjének büntetőügyében, a nyomozó ügyészek vádemelést javasolnak. Kovács még a néppártosodás hajnalán keveredett abba a gyanúba, hogy az oroszoknak kémkedik. Hamarosan bíróság előtt számolhat be az orosz kapcsolatairól.

OLVASTAD MÁR?

KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Nincs új a nap alatt: egy imám volt a terrorszervezet vezetője

Nincs új a nap alatt: egy imám volt a terrorszervezet vezetője

Mullah Krekar 1991-ben utazott Norvégiába menedékkérőként, azonban megunta a jólétet és inkább az iszlám radikális szárnya felé vette az irányt.

Szoros meccsen jutott tovább a Honvéd az Európa-ligában

A Budapest Honvéd együttese 3–1-es hazai siker után várhatta a vilniusi visszavágót.

Magyar haderőfejlesztés: szeretteink, értékeink, hazánk megvédése az első

Magyar haderőfejlesztés: szeretteink, értékeink, hazánk megvédése az első

A magyar haderőfejlesztés kapcsán nem háborúra készülünk, hanem arra, hogy képesek legyünk megvédeni a békét; szeretteink, értékeink, hazánk megvédése az elsődleges – jelentette ki a honvédelmi miniszter csütörtökön Zalaegerszegen.

A V4-ek elutasították az Soros-hajók által szállított migránsok elosztását

A bevándorláspártiak újabb kísérletet tettek az EU-tagországok belügyminisztereinek csütörtöki, informális találkozóján arra, hogy közös nyilatkozatban mondják ki: a tagállamok vállalják a Földközi-tengeren működő NGO-hajók által Afrikából Európába szállított migránsok szétosztását – közölte a Belügyminisztérium (BM) az MTI-vel.

Soros hajóskapitánya a migránsok kötelező elosztását követeli

Soros hajóskapitánya a migránsok kötelező elosztását követeli

A Sea-Watch 3 kapitánya azt követeli az összes európai országtól, hogy fogadják be a civilszervezetek által tengeren kimentett migránsokat.

Összehangolt akcióban kapcsolatak le 2800 migránst

Huszonhat embercsempészt és 2760 illegális bevándorlót fogtak el a június 28. és július 8. között lefolytatott Joint Action Days (JAD) „Danube” nevű művelet során – közölte az osztrák szövetségi bűnügyi hivatal csütörtökön.

A Huawei nem hajlandó elengedni az Androidot

A Huawei saját fejlesztésű mobil operációs rendszere a Hongmeng nem okostelefonok, hanem mobil hálózatra kapcsolt ipari és lakossági berendezések számára készül – jelentette ki a Huawei Technologies igazgatótanácsának tagja, első alelnöke Catherine Chen, hangsúlyozva, hogy cége továbbra is az Android operációs rendszert használja majd okostelefonjai rendszerszoftvereként.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére