Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Vona Gábornak tisztáznia kell, hogy miért fogadott egy fegyverkereskedõt az Országházban

888.hu

2018.04.02. 13:35

Vona Gábor még mindig nem tisztázta, hogy miért tart kapcsolatot egy szélsõséges fegyverkereskedõvel - mondta a Fidesz parlamenti frakciójának szóvivõje hétfõn Debrecenben újságíróknak.

Halász János emlékeztetett:

a napokban a Jobbik és egy újabb terrorszervezet újabb kapcsolatára derült fény".

Vona és pártja egy szélsőséges fegyverkereskedővel bukott le, a Jobbik hivatalosan is fogadta az Országházban azt a fegyverkereskedőt, akit végül a német ügyészség kérésére a magyar Terrorelhárítási Központ fogott el – mondta a kormánypárti politikus.

Halász János szerint Vona Gábor máig nem tisztázta ezt az ügyet sem, ahogy az iszlámhoz, illetve egyéb szélsőséges szervezetekhez fűződő kapcsolataira, a Szürke Farkasokkal és a Celebivel való barátságára sem adott magyarázatot.

Vona Gábornak azonnal tisztáznia kell ezeket az ügyeket – jelentette ki a Fidesz frakciószóvivője.

Mint ismert, már 2017-ben botrányt okozott a Jobbik háza táján, hogy Vona Gábor az Országházba hozta Mario Rönscht. A német nyomozó hatóság a 34 éves, 2016 óta Magyarországon élő és üzletelő férfit a német fegyvertörvény elleni bűncselekménnyel vádolja, nemrég el is fogták a magyar hatóságok. Vona korábban azzal próbálta szőnyeg alá söpörni a dolgot, hogy csupán két asszisztense találkozott a férfival. Vona Celebivel való kapcsolatát már meg sem próbálta magyarázni, Dúró Dóra jobbikos képviselő szerint ez csak "lejáratás". Mindezt annak ellenére közölte, hogy Vona Gábor ölelkezős, mosolygós képen látható Celebivel, aki az előkészítője volt a II. János Pál elleni merényletnek.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére