Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Vona Gábor nyílt levelet kapott a Kurucinfótól

Sümeghi Lóránt

2017.01.06. 14:58

Úgy tûnik, tovább gyûrûzik a Jobbikon belül a Vona Gábor és Mirkóczki Ádám hanukai köszöntése által okozott botrány. A radikális párt vecsési szervezete után már a Jobbik elsõ médiaszövetségese, a Kuruc.info is kérdõre vonta Vona Gábor kompetenciáját.

Úgy tűnik, tovább gyűrűzik a Jobbikon belül a Vona Gábor és Mirkóczki Ádám hanukai köszöntése által okozott botrány.

A radikális párt vecsési szervezete után már a Jobbik egyik legnagyobb médiatámogatója, a Kuruc.info is megkérdőjelezte Vona Gábor kompetenciáját.

A Jobbik által több ízben is médiatámogatóként használt Kuruc.info ezúttal egy olvasói levélnek álcázott szerkesztői állásfoglalás keretében vonta kérdőre Vona Gábor eddigi megalkuvó, meghunyászkodó politikai teljesítményét. Az álnéven íródott levél szerint a radikális Jobbik nagyon komoly válaszúthoz érkezett, és a jelenlegi tendenciák arra engednek következtetni, hogy a jövőben akár a pártszakadás sem zárható ki. Mint írják:

"egy másik Fideszre, KDNP-re nincs szüksége az országnak. Illetve, ahol ezek állnak, ott nincs hely a Jobbik számára. Az ő választóik nemigen fognak saját pártjaiknak hátat fordítani, csak azért, mert a Jobbik most feladta korábbi radikalizmusát."

Továbbá óva intik Vona Gábort attól, hogy ne feledje, "a cionista politika leplezetlenül a bevándorlás erőltetése mellett tette le a voksot." 

Ennek alátámasztásaként megemlítik a "zsidó származású Nicolas Sarkozy korábbi francia elnököt" is, aki azt találta nyilatkozni korábban, hogy "a cél a fajok összekeverése. Ez a 21. század legnagyobb kihívása. Ez nem választás kérdése, ez kényszerítő szükségszerűség."

Emellett tételesen felsorolják azokat az európai szélsőjobboldali mozgalmakat, pártokat, akik "elkezdtek kritikátlanul holokausztozni", csupán azért, mert a muzulmánok beáramlottak a kontinensre. Csakhogy elmondásuk szerint ezzel a saját táboruk előtt ezek a szerveződések teljesen hiteltelenné váltak. Hozzáteszik: 

"És nem fölösleges rápillantani, hogyan kezeli ezeket az eurokonform jobboldaliakat a nemzetközi zsidó sajtó. A korábban radikális európai pártok hajbókolását kegyesen fogadják ugyan, de a nemzeti érdekek melletti kiállást továbbra is gyűlölködésnek nevezik, és különböző csatornáikon, alapítványaikon keresztül továbbra is komoly anyagi támogatást nyújtanak a "Refugees welcome" agyrém propagandistáinak. Leplezetlen kárörömmel figyelik továbbá, hogyan váltak ezek a pártok saját törzsszavazóik előtt hiteltelenné."

Vedd észre azonban, Gábor: ezeknek a cionista erőknek nincs szükségük barátokra, szövetségesekre! Ezek abszolút meghunyászkodást, a nemzeti érdekek teljes föladását várják el.

– folytatják, hangsúlyozva, hogy Vona Gábor hatalmasat tévedett, amikor azt írta a keresztények és a zsidók ugyanazt az Istent imádják:

"amit Gábor, te is idézel, nevezetesen, hogy zsidók, keresztények ugyanazt az Istent imádják. Hát ez egy tévedés. Mi, keresztények, az Atya, Fiú, Szentlélek Szentháromság Egyistent imádjuk, a zsidók egy (nem létező) törzsi Jahve-t. A keresztények számára minden ember felebarát, a zsidók számára csak a másik zsidó. És ők ebből soha egy jottányit nem fognak engedni."

Végezetül a nyílt levél azzal zárja sorait, hogy megemlíti:

ismerőseim közül többen megszólítottak a napokban, aggodalommal a hangjukban: mi lesz a Jobbikkal?" 

Nagyon úgy tűnik, hogy Vona Gábor a nagy "néppártosodási" és "hídépítési" hajrában totális mértékben túltolta a biciklit. Miközben lázasan feledtetni próbálja a saját és pártjának múltját, addig azzal pontosan az ellenkezőjét érte el: a mostanra már kellemetlen hangokat, véleményeket hatékonyan felerősítette.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére