Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

"Vona Gábor kérjen bocsánatot!"

Forisek Ádám

2017.07.31. 11:38

A Nyugdíjasok Szociális Fórumának elnöke rendesen kiosztotta Vona Gábort.

Mint ahogy arról mi is beszámoltunk, a Jobbik elnöke a nyugdíjasokon élcelődött, a Facebook-posztjában "remegő kezű, bevásárlókocsijukat toló nyugdíjasokról" írt gúnyos hangnemben, akik "húzták maguk mögött a kis bevásárló kosarukat, és ne szépítsük, [...] a szájukból pedig a szennyvíz folyt". 

Az esetre reagált az Idősek Tanácsa, akik a bejegyzés minden pontját visszautasították, és elítélték Vona Gábort, amiért kétségbe vonja "a nyugdíjasok személyes értékválasztásának képességét."

A tanács után most újabb nyugdíjas szervezet, a Nyugdíjasok Szociális Fóruma fejezte ki felháborodását Vona Gábor fröcsögése miatt. 

Semmelweis Ferenc, az érdekképviselet elnöke az M1 aktuális csatorna hétfő reggeli műsorában nyilatkozott, és mint mondta, 20 év óta, mióta a nyugdíjasok érdekképviseletével foglalkozik, nem volt példa ilyen kirohanásra, mint amit a Jobbik elnöke megengedett magának.

Aki ilyet mond, az méltatlanná válik arra, hogy egy olyan formációt vezessen, amely azt a célt tűzte ki maga elé, hogy polgári, nemzeti, keresztény Magyarországot akar."

Az elnök leszögezte, hogyha ő ilyeneket mondana, lemondana posztjáról, ennek fejében az a minimum, hogy Vona Gábor bocsánatot kérjen a szavaiért.

A Jobbik szenvedélyesen hirdette, hogy "mindent magyart képvisel", de egy ilyen performansz után igencsak kérdésessé válik ez az állítás.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére