Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Vona 20 fõs közönség elõtt fényezte a bevándorláspárti Brüsszelt

Nagy Gábor

2018.04.06. 07:00

Hazai pályán sem tudott igazán nagyot villantani a Simicska pénzébõl tengõdõ Jobbik-vezér. Vona gyöngyösi fórumán arról beszélt, miért lett csicskapárt a Jobbik, és hogy egy sokszínû Európát szeretne.

A korrupciós botrányokkal küszködő Jobbik-elnök Gyöngyösön, saját választókerületében fórumozott. A Magyar Idők pénteki cikke szerint a kampányeseményre a Jobbik törzsszavazói közül alig 20 fő volt kíváncsi. Az egykoron uniós zászlót égető pártelnök beszédében meglehetősen nagy hangsúlyt fektetett az uniós ügyekre, mindemellett pedig azt próbálta bizonygatni, miért kellett az egykoron nemzeti radikális Jobbikot balliberális voksokra pályázó csicskapárttá alakítani.

A Jobbik valódi néppárt, amit az is bizonyít, hogy támogatóink politikai hovatartozása igen sokszínű, szavazóink gerincét pedig a Jobbik törzsszavazói adják"

– fogalmazott a pártvezér, arra azonban már nem tért ki, kik is a törzsszavazók.

A teljes inkompetenciát kimaxolva Vona Gábor újabb akciótervet hirdetett arra az esetre, hogy ha pártja kormányzati pozícióba kerülne áprilisi 8-án. Mint fogalmazott, a szocialisták és a mostani kormánypártok is rosszul kezelték az uniós ügyeket, ezért ő egy uniós ügyekért felelős miniszterelnök-helyettest nevezne ki, aki hatásosan képviselné Magyarország uniós érdekeit Brüsszelben. Hozzátette: ő olyan Európát szeretne, ami sokszínű, igazságos és a tagállamokra épül.

Vona gyöngyösi fórumán előkerült a Jobbik totális kudarcba fulladó uniós kezdeményezése is, vagyis a bérunió, azt azonban nem tudta meg az a néhány résztvevő, hogy hányan is támogatják ezt a kezdeményezést. A közelmúlt jobbikos korrupciós botrányairól azonban nem esett szó, talán nem véletlenül. A "tiszta kéz" politikája ugyanis nagyon nem áll jól egy oligarcha pénzéből kitartott, baloldallal kacérkodó meghasonlott pártnak.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére