Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Volt jobbikos képviselõ: a Jobbik pálfordulása segíti a Fidesz kormányra kerülését

Sümeghi Lóránt

2018.03.24. 13:08

Mirkóczki Ádám Jobbik-szóvivõ szerdai beismerõ interjúja, miszerint a 2010 elõtti retorikájukban hazudtak szavazóiknak arról, hogy valójában mit képviselnek, igen nagy felháborodást keltett még a saját köreikben is.

Korábban megírtuk, Gyurcsány Ferenc hírhedt őszödi beszédéhez hasonló produkciót nyújtott Mirkóczki Ádám jobbikos szóvivő, amikor Tóta W. Árpádnak, a hvg.hu liberális publicistájának adott interjút a Zugló TV-ben.

Az immár szervezett választási korrupcióba keveredő párt szóvivője a néppártosodás belső folyamatairól azt mondta:

voltak, nem kevesen, akik nem tartottak velünk. [...] De igazából mi nem azok voltunk, akiknek láttattuk magunkat. Azt is mondhatnám, hogy az a retorika, ami 2010 előtt ment, az volt a nem igaz."

Amellett, hogy Mirkóczki nyíltan elismerte, hogy a párt megalakulásától számítva évekig leplezetlenül hazudtak a szavazóiknak arról, hogy mit is képviselnek – vagy mit nem képviselnek – igazán, azt is hozzátette, hogy a korábban általa "deviánsnak" és "nemzetellenesnek" tartott Alföldi Róbertről ma már úgy vélekedik:

[Alföldi Róbert] nemhogy belefér, hanem egyenesen feltétele egy normális országnak”.

A Jobbik részéről a gyurcsányi szintű hazugságok beismerése ki is csapta a biztosítékot a pártból kiábrándult nemzeti érzelműek körében. A párt egykori IX. kerületi önkormányzati képviselője, Kassab Adonis szerint 

Vonáéknak sikerült elérniük, hogy a tősgyökeres nemzeti radikálisok április 8-án az otthonmaradás helyett bosszúból elmennek és a Fideszre fognak szavazni. És a végén kiderül, hogy a Jobbik pálfordulásának köszönhetően a Fidesz ismét kormányra kerül."

Gaudi-Nagy Tamás volt jobbikos országgyűlési képviselő pedig azt mondta: "azzal pedig, hogy a Jobbik akkori híveit nácinak nevezte, Mirkóczki szembeköpte mindazokat a derék hazafiakat, akik a 2006-os rendőrterror utáni nemzeti ellenállás tagjaként előremozdították a Jobbikot és kiemelték a törpepárt-létből."

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére