Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Volner szerint a Jobbik beadta a derekát Sorosnak

888.hu

2018.10.07. 15:30

Volner János szerint Soros emberei segítik a baloldalhoz való közeledésben a pártot és erre bizonyítékai is vannak.

Kedves Sneider Tamás, arra kérlek, ne hajtsd tovább a hülyeségrollert, már így is gyorsan száguld... Tegnap már ott tartottál, hogy »János levelével teljesen egy időben tizennyolc tagtársunk e-mail-fiókját törték fel«, mintha talán én lettem volna a feltörő"

– kezdte levelét Volner, amelyet a Jobbik elnökének címzett. Az ügy hátterében az áll, hogy Volner Jánost és két társát kizárta a pártvezetés a Jobbik parlamenti frakciójából, miután Volner nyíltan kritizálta Sneider Tamás és Gyöngyösi Márton pártelnököt. Ezután beindult az üzengetés.

A teljes bejegyzést itt tudod elolvasni:

A képviselő legérdekesebb állítása a Jobbik néppártosodására vonatkozik. Volner azt írja:

Nagyon rossz úton jártok Tamás és sajnos nem csak fideszes rágalom, hogy Soros György emberei segítenek benneteket a baloldalhoz való közeledésben és a nemzetközi kapcsolatteremtésben egyaránt. Ha kéred, szívesen bizonyítom is, hogy meggyőződhessünk arról, ki is hazudik valójában és ki vezeti félre azokat a tisztességes embereket, akik még a Jobbikban maradtak..."

A képviselő szerint tehát Soros által fizetett emberek próbálták terelgetni a Jobbikot és a korábbi pártelnököt, Vona Gábort a baloldallal való összeborulás felé.

Ezek az információk azért fontosak, mert így már jobban érthető, hogy miért állt ki a Jobbik a Soros-egyetem mellett, valamint az is világossá vált, hogy miért állt ki a Jobbik nyíltan Soros álciviljei mellett. Mint ismert, tavaly a baloldali és liberális pártokkal összefogva fordult az Alkotmánybírósághoz a Jobbik a Soros Györgyhöz köthető civil szervezetek átláthatóságát biztosító törvénnyel szemben. Akkoriban még egy úgy látszott, hogy "csupán" az elveit árulta el a Jobbik a néppártosodással.

Volner írása azonban arra enged következtetni, hogy a Jobbik valamilyen megállapodást, paktumot kötött Soros Györggyel és álciviljeivel.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére