Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Volner Jánosék nem adják vissza mandátumukat

Forisek Ádám

2018.10.06. 14:03

Péntek este kizárták a Jobbik frakciójából Volner Jánost, majd utána Fülöp Erik és Apáti István is kilépett. Egyikõjük sem adja vissza parlamenti mandátumát.

Volner János arról ír hivatalos Facebook-oldalán: amikor 2011 végén egy aláírt lemondó nyilatkozattal a pártelnökség kezébe adta mandátuma sorsát, "a Jobbik még egy valódi, nemzeti értékrendű párt volt." Mint írja, akkoriban még fel sem merülhetett volna, hogy a megüresedett helyet egy olyan képviselő venné át, aki a baloldallal történő összeborulás lehetőségét keresi.

Most már sajnos nem ez a helyzet, így – ezt Apáti István és Fülöp Erik nevében is mondhatom – a mandátumainkat megtartjuk, és továbbra is a nemzet ügyét fogjuk velük szolgálni"

– fogalmazott.

Volner Jánost – 17 támogató, négy ellenző és három tartózkodó voks mellett – pénteken késő este zárta ki soraiból a Jobbik-frakció.

A Jobbik szóvivője, Jakab Péter szerint Volner János ellen etikai vizsgálatot is kezdeményezett a pártelnökség. Erre Volner "elmúlt három hónapban kifejtett tevékenysége" miatt van szükség, ám hogy ez mégis mit takar, azt nem részletezte. Elárulta azonban, hogy Volner János péntek reggel megjelent levele, amelyben leszögezte: nem k888rvának állt a Jobbikba, "csak az utolsó csepp volt a pohárban".

Jakab Péter szerint a levélben csúsztatások, valótlanságok nagy számban szerepelnek. Ezen levél miatt zárták ki Volner Jánost a Jobbik frakciójából.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére