Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Vizsgálják, milyen szervezetekkel állhatott kapcsolatban a Magyar Nemzeti Arcvonal

Kékes Viki

2016.11.17. 15:58

A 70. kormányinfón jártunk.

A 70. kormányinfón a Magyar Nemzeti Arcvonallal kapcsolatban kérdeztük Lázár Jánost. Kérdésünkre Lázár János azt mondta, hogy addig, amíg a rendőrség belső vizsgálata le nem zárul, nem szeretne részletekbe bocsátkozni arról, hogy vannak-e fejlemények a nyomozásban. 

A 888.hu kérdésére, miszerint a Magyar Nemzeti Arcvonal köthető-e a Jobbikhoz, Lázár János azt mondta, hogy jelenleg is vizsgálják milyen szervezetekkel állhat kapcsolatban a MNA. A Miniszterelnökséget vezető miniszter kiemelte, hogy 

a kormány 2010 után azzal, hogy javította a közbiztonságot, felvett 5000 rendőrt, szigorított a büntető törvénykönyvön, ezeknek a szervezeteknek a létjogosultságát jelentősen visszaszorította. Nem jelentenek erős társadalmi kihívást és nemzetbiztonsági kockázatot."

Figyelni ugyan nem szoktuk, most mégis szemet szúrt, hogy a kormányinfón részt vett Fazekas Ágnes, a Népszava újságírója. Ez azért furcsa, mivel a baloldali napilap október 14-én címlapon hozta, hogy a jövőben nem vesznek részt a kormányinfókon. 

Eddig tartott a szolidaritás, kedves baloldali barátaink?

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére