Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Veronai baleset: hibázhattak az olaszok

Pörge Béla

2017.01.27. 20:58

Az Echo TV híradója szerint az olasz hatóságok felelõsségét is érdemes lenne vizsgálni a balesettel kapcsolatban. Kiderült az is, hogy az áldozatok azonosítása még mindig folyamatban van.

Az Echo TV híradójában arról esett szó, hogy az olasz autópályák nem elég biztonságosak. A műsorban rámutattak arra, hogy míg a magyar vagy a francia (vagy akár bármelyik másik európai) autópályákon a hidak pilléreit komolyan elkerítik, addig az olaszoknál mindössze egy szalagkorlát választja el a pályát az oszloptól.

A pénteki napon korábban Szijjártó Péter is kitért a balesetre sajtótájékoztatóján. A külügyminiszter elmondta, hogy az áldozatok azonosítása lassan halad.

Annak a sérültnek, aki égési sérüléseket szenvedett, stabil az állapota, a korábban tervezett bőrátültetési műtétre hétfőn kerülhet sor, és ha minden jól megy, egy hónap múlva kerülhet szállítható állapotba. A másik, koponyaműtéten átesett sérült vizsgálatai enyhe javulást mutatnak, és ha folytatódik ez a tendencia, napirendre kerül, hogy felébresszék-e a mesterséges kómából"

— mondta a sérültek állapotáról. Olasz értesülések is megerősítették, hogy a két sérült még nincs szállítható állapotban.

Mint ismeretes, január 20-án éjjel egy magyar diákokat szállító busz tragikus balesetet szenvedett Verona közelében. A busz ismeretlen okokból nekiütközött egy felüljáró pillérjének, majd kigyulladt. A balesetben 16-an meghaltak, az áldozatok zöme diák, de a busz két sofőrje is életét vesztette.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére