Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Verhofstadt továbbra is a kényszerbetelepítésen dolgozik

Sümeghi Lóránt

2017.11.09. 17:58

Guy Verhofstadt olyan döntéseket támogatott az Európai Parlamentben, amelyek kötelezõ letelepítési kvótákat kényszerítenének a tagországokra, jelentõs bírsággal sújtanák a rendelkezésnek eleget nem tévõ államokat, és szerepet szánnának a civil szervezeteknek az áttelepítési folyamatban - emlékeztetett Kovács Zoltán kormányszóvivõ az Európai Parlament (EP) liberális frakcióvezetõjének címzett csütörtöki nyílt levelében.

Verhofstadt emellett arra buzdította a magyar állampolgárokat, hogy a tavaly októberi kvótareferendumon voksoljanak igennel, azaz támogassák ezt az elképzelést.

Most pedig azt állítja, hogy mindez hazugság, és sohasem volt ilyen terv, ez vérlázító"

– írta a kormányszóvivő az abouthungary.hu oldalon közzétett levelében.

Ahogyan arról korábban a 888.hu is írt, Kovács Zoltán Soros György megbízható szövetségesének nevezte Verhofstadtot. Felhívta a figyelmet arra, hogy a volt belga kormányfő neve kimagasló helyen szerepel a Soros-hálózat tagjainak kiszivárogtatott belső listáján, amely az Európai Parlamenten belüli megbízható szövetségeseket sorolja fel. Kovács Zoltán azzal érvelt, hogy

a nemzeti konzultációban minden egyes kérdést szó szerinti Soros-idézetek vagy más hivatkozások támasztanak alá."

Ugyanakkor úgy vélem, nem kell meglepődnünk – tette hozzá.

Azok, akik önhöz hasonlóan a bevándorláspárti álláspontot és Soros ideológiáját képviselik, ugyanazok, akik szuverén államok területére telepítenének át migránsokat anélkül, hogy figyelembe vennék az emberek akaratát"

– zárta levelét a szóvivő.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére