Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Velence: még mindig akadályozzák az uszodaépítést a polgármester erőemberei

888.hu

2020.02.21. 15:30

Mint arról a napokban beszámoltunk, február 13-án sötétedés után Gerhard Ákos, Velence város polgármestere személyes irányításával 25-30, azonosító nélküli, fekete ruhás erőember behatolt az uszodaberuházás magántulajdonban lévő területére és civil autókkal lezárta.

A beruházást végző Velence Plusz Sport, Termálvíz- és Geotermikus Energiaszolgáltató Kft. büntetőfeljelentést tett az agresszív támadás miatt és értesítette a rendőrséget. L. Simon László országgyűlési képviselő a témában a velencei polgármesterrel, Gerhard Ákossal fejtette ki álláspontját egy Fiala János által készített közös interjúban, amelyről most közleményt adott ki.

Ebben egyebek mellett rámutatott, hogy

a polgármester úrral együtt a tókörnyéki lakosok sportolási lehetőségének bővítésében vagyunk érdekeltek, feltételekkel ő is támogatja az uszoda befejezését. Azzal viszont továbbra sem értek egyet, hogy a polgármester úr kezdeményezésére leállították az építkezést, azt pedig felháborítónak tartom, hogy 2020. február 13-án fekete ruhás erőemberekkel foglalták el és zárták le az építési területet, ráadásul olyan szomszédos telket is, ami magántulajdonban van. Ezek szerint, ha a Gerhard Ákos vezette önkormányzatnak jogvitája van valakivel, akkor a vita kulturált rendezése helyett a jövőben erőlegényekkel fogja megszállni a lakását, a házát vagy a telkét? A Velencei-tónál élő képviselőként felszólítom Gerhard Ákos polgármestert, hogy hozza nyilvánosságra, amire a rádióban is többször rákérdeztem: meddig kívánja ezt a gyalázatos helyzetet fenntartani, s mindez mennyibe kerül az önkormányzatnak? Igaz, hogy csak az őrző-védők ügyvédjének, Mikó Istvánnak 2,5 millió forint az első, már az önkormányzathoz benyújtott számlája? Akkor mennyi lesz a biztonsági őröknek fizetendő díj? Miért nem írt ki az önkormányzat közbeszerzést, ha azt sem tudja, hogy meddig lesz a terület megszállva?

Gerhard Ákos a rádióban azt is kinyilvánította, hogy „ebben az országban minden a pénzről szól”.

L. Simon László:

Ezzel egyáltalán nem értek egyet. Szerencsére sokan élünk ebben a csodálatos országban, akik számára az élet a gyermekvállalásról, a barátságról, a szűkebb és tágabb közösségeinkhez való tartozásról, a nemzeti identitásunk megéléséről, patriotizmusról és lokálpatriotizmusról, a szabadidő értékes eltöltéséről, alkotásról, fejlesztésről is szól.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére