Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Véget érhet a fóti migránspara, a kiskorúak lakásotthonokba költözhetnek

Nagy Gábor

2017.03.21. 08:28

2018 nyarán bezárja kapuit a fóti gyermekközpont. A helyiek örülnek a döntésnek, az egykori lakók viszont demonstrációt szerveznek a megszüntetés ellen.

Januárban interjút adott a Magyar Időknek Czibere Károly, a szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkár a fóti Károlyi István Gyermekközponttal kapcsolatban.

A cikkből egyértelműen kiderült, mi a kormány álláspontja a korszerűtlen, zsúfolt gyermekvédelmi intézmények, így a fóti gyermekotthon kapcsán is.

Az államtitkár szerint az itt élő gyermekek az avítt intézmény fokozatos bezárása után az ország különböző pontjain korszerű, jól felszerelt lakásotthonokba költözhetnek majd; az intézménynek otthont adó fóti Károlyi-kastélyon pedig egy 500 millió forintos állagmegóvást is elvégeznek majd.

Csakhogy kedden könnyet akart fakasztani a Puch László-féle Népszava, amely arról írt: április 8-án, délelőtt 11 órakor, az intézmény bejáratánál demonstrációra készülnek a fóti gyermekváros egykori növendékei – többek között az intézmény bezárása miatt.

Azonban közismert, hogy a migránsválság óta rengeteg bevándorlót is elhelyeztek a fóti intézményben (például a würzburgi baltás-késes támadót is, aki négy embert súlyosan megsebesített), ami több szempontból is aggodalommal tölti el a helyieket. Erről egyébként nincs szó a Népszava cikkében.

Egy, a veresegyházi vonalon dolgozó kalauz a 888.hu-nak elmondta, az elmúlt időszakban jelentősen megnőtt a migránsok száma a fóti vonatokon. Feltűnő az is, hogy a bevándorlók leginkább a pénteken, illetve szombaton este utaznak „fel” Budapestre az úgynevezett bulijáratokon, de hozzátette: a fiatal bevándorlók drága okostelefonokat használnak.

OLVASTAD MÁR?

KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Deutsch: a Bizottság új elnöke tegyen meg mindent a bevándorlás megállításáért

Deutsch: a Bizottság új elnöke tegyen meg mindent a bevándorlás megállításáért

Az Európai Unió külső határainak megvédésével a bevándorlást meg kell állítani, az uniós szerződésekben rögzített módon a nemzeti identitást tiszteletben kell tartani, és a közép-európai országok uniós támogatási forrásainak mértékét fenn kell tartani – jelentette ki Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő Strasbourgban, az Európai Parlament (EP) plenáris ülésén kedden.

Teljes selejtezős siker női tőrben

Teljes selejtezős siker női tőrben

Mind a négy magyar női tőröző sikerrel vette a selejtezőt kedden a budapesti olimpiai kvalifikációs vívó-világbajnokságon.

Hatályba lépett a magyarokat is sújtó ukrán nyelvtörvény

Kedden lépett hatályba az ukrán nyelvtörvény, amely igen sok bírálatot kapott nemcsak a kisebbségek részéről, de Ukrajna szomszédaitól is.

Kirúgtak egy keresztény orvost, mert egy szakállas férfit nem szólított hölgyemnek

Kirúgtak egy keresztény orvost, mert egy szakállas férfit nem szólított hölgyemnek

A keresztény férfi szerint a nemet a biológia és a genetika határozza meg.

This is the reason why the Brusselite bureaucrats will never understand the success of Orbán

This is the reason why the Brusselite bureaucrats will never understand the success of Orbán

The bureaucrats in Brussels believe that by branding Viktor Orbán a „far right” leader, they can discredit him. Here is the reason why this strategy will always be destined to fail.

A migránsok drogelosztó központként használtak egy olasz templomot

Öt afrikai migráns egy római templomot változtatott drogelosztó központtá.

Szijjártó: a magyar-ukrán kapcsolatok javulásában vagyunk érdekeltek

Abban vagyunk érdekeltek, hogy Magyarország és Ukrajna kapcsolatai a jövőben jelentősen javuljanak, és olyan együttműködés jöjjön létre, amely jó Ukrajnának, jó Magyarországnak és jó a kárpátaljai magyarságnak – jelentette ki Szijjártó Péter.

Kordonok közé szorítva

Kordonok közé szorítva

Az idén megint volt Pride, vagyis „a meleg büszkeség napja”, sőt egy egész pride-hónap, ami a köztereinket minden eddiginél jobban elfoglalta, és naponta tolta arcunkba a homoszexuális propagandát és jelképeket. És miközben július 6-án a felvonulók szabadon parádéztak, az ezzel szemben ellenvéleményt kifejezni kívánókat kordonok közé zárták. Mi pedig csak nézünk ki a fejünkből, és nem értjük: hogyan jutottunk idáig?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére