Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Varga Judit: Egyértelművé vált, hogy az ellenzék soraiban ki az úr a háznál

888

2020.12.07. 11:30

Az igazságügyi miniszter szerint egyértelművé vált, hogy az ellenzéki szivárványkoalíciónak egyszemélyben Gyurcsány a forgatókönyvírója, a rendezője és a főszereplője is.
„Ha eddig bárkinek kétségei lettek volna afelől, hogy az ellenzék soraiban ki az úr a háznál, az tegnap eligazítást kapott Gyurcsány Ferenc 14 pontos „adventi” Facebook posztjában. Egyértelművé vált, hogy az ellenzéki szivárványkoalíciónak egyszemélyben ugyanaz a forgatókönyvírója, rendezője és a főszereplője is” – fogalmazott Varga Judit legújabb Facebook-posztjában.
A politikus asszony szerint nem meglepő módon egészen bődületes megállapítások/tervek/ígéretek szerepeltek a gyurcsányi politikai krédóban, amelyekre most tételesen reagált az igazságügyi miniszter:
  • 1. Gyurcsány szerint az ellenzéki pártok demokráciáról és jogállamról alkotott világképe egységes. Jó tudni, hogy ma már a Momentumnak, a Jobbiknak és az LMP-nek is a 2006-os őszi események politikai irányítója a jogállami iránytű és a követendő példa demokrácia terén. Vajon az ellenzéki szavazóknak is?
  • 2. Ugyan virágnyelven íródott, de az ellenzéki pártvezetők számára világos üzenetet hordoz a poszt: lehet itt demokratikus versengést játszani, lehet előválasztásokat tartani, de végül úgyis a Gyurcsány család mondja meg, hogy ki lesz a jelölt, aki mögé mindenki felsorakozhat.
  • 3. És igen, azt is megtudhatjuk, hogy a Gyurcsány-lista győzelme esetén a jog és az erkölcs győzedelmeskedhet a bűn felett...
  • 4. A szerző arról is biztosít mindenkit, hogy hatalomra kerülése esetén talpra állítja a gazdaságot, helyrehozza az egészségügy és az oktatás minden problémáját, és a nyugdíjasoknak is Kánaánt hoz. Igen, ő írja ezt, akinek a kormányzása idején hazánk éltanulóból gazdasági sereghajtó lett a térségben. Igen, ő, aki vizitdíjat vezetett be miniszterelnökként. Igen, ő, akinek a regnálása alatt százmilliárdokat vontak ki mind az oktatásból, mind az egészségügyből, valamint elvettek egyhavi bért a pedagógusoktól, több száz település iskoláját zárták be, és több ezer pedagógust tettek utcára. Igen, ez az a Gyurcsány, aki megszavazta a 13. havi nyugdíj eltörlését.
  • 5. Hogy az ellenzék valódi ura tényleg nem ismer gátakat, és semmitől nincs szégyenérzete, azt jól bizonyítja, hogy most már ő akarja megvédeni a határon túli magyarságot. Az a politikus, aki miniszterelnökként elárulva sok millió külhoni magyar testvérünket gyűlöletkampányt folytatott „23 millió románozva”.
Varga a poszt végén hozzáteszi: mindent összevetve hasznosak ezek a gyurcsányi eligazítások. Egyrészt az ellenzéki térfélen mindenki megtudja, hol is a pontos helye, másrészt rávilágítanak arra, hogy
milyen két világ közül választhatunk majd 2022-ben.
„Készüljünk, mert a gyermekeink és unokáink jövője lesz a tét!” – írta.

Ha eddig bárkinek kétségei lettek volna afelől, hogy az ellenzék soraiban ki az úr a háznál, az tegnap eligazítást...

Közzétette: Varga Judit2020. december 6., vasárnap

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Trump: a republikánusok 2022-ben visszaszerzik a többséget a törvényhozásban

Trump: a republikánusok 2022-ben visszaszerzik a többséget a törvényhozásban

A republikánusok 2022-ben visszaszerzik a többséget a törvényhozásban, és 2024-ben egy republikánus fog nyerni az elnökválasztáson – mondta sajtóinformációk szerint Donald Trump volt amerikai elnök szombaton Floridában, a Republikánus Országos Bizottság (RNC) adományozói találkozóján.

Fővárosi kampányplakátok a Kerepesen elhelyezett illegális hulladékban

Fővárosi kampányplakátok a Kerepesen elhelyezett illegális hulladékban

Karácsony Gergely, Déri Tibor és Újpest egyik zöldpárti politikusának transzparensei voltak abban az illegálisan lerakott hulladékkupacban, amelyről pár nappal ezelőtt érkezett bejelentés Kerepesen.

Tordai uszít ellene, de oltakozik vele

Tordai uszít ellene, de oltakozik vele

Aljas húzás Ausztriától, Tordai uszít ellene, de oltakozik vele, a baloldal kérjen bocsánatot. A nap eseményei dióhéjban.

A rióinál is hatalmasabb Krisztus-szobrot építenek egy brazil kisvárosban

A rióinál is hatalmasabb Krisztus-szobrot építenek egy brazil kisvárosban

A rióinál is nagyobb, a talapzattal együtt 43 méter magas Krisztus-szobrot építenek a brazíliai Encantadóban. A Rio de Janeiro fölé magasodó világhírű Megváltó Krisztus-szobor „mindössze” 38 méter magas.

Vakcinaügy: Kérjen bocsánatot a baloldal a magyar emberektől!

Vakcinaügy: Kérjen bocsánatot a baloldal a magyar emberektől!

A Kormányzati Tájékoztatási Központ közleményben szólította föl a baloldalt a kínai és orosz vakcinák felfüggesztését követelő országgyűlési határozattervezetük visszavonására.

Orosz vakcinával oltakozott az ellene uszító Tordai

Orosz vakcinával oltakozott az ellene uszító Tordai

Az alábbi levelet küldtük Tordai Bence országgyűlési képviselő számára.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére