Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Varga Judit a Facebookon tette helyre a Magyarországot támadó brüsszeli bürokratákat

888.hu

2020.11.05. 13:39

Az igazságügyi miniszter szerint az Európai Parlamentnek a járvánnyal és nem politikai, ideológiai vitákkal kellene foglalkoznia.

Előzetes egyezség született csütörtökön az Európai Parlament és az uniós tanács német elnöksége között, melynek értelmében a jogállamisági feltételek teljesüléséhez kötik az EU-s pénzek kifizetését. A rendelet érvényes a koronavírus-járvány miatt szükséges mentőalap forrásaira is.

Ahhoz, hogy ez a gyakorlatban is megvalósuljon, a tanácsnak egyhangúlag kell elfogadnia az unió keretköltségvetését, valamint magát a mentőalapot is. Mivel azonban Magyarország és Lengyelország ellen ideológiai támadás zajlik az EU-ban, ez a két tagállam nem fog ratifikálni olyan alkut, amely – az uniós szerződésekkel ellentétes módon – megteremt egy újabb jogállamisági mechanizmust a létező hetes cikkely szerinti eljárás mellé.

A mai döntésről Varga Judit magyar igazságügyi miniszter is véleményt alkotott. A jobboldali politikus a Facebookon megosztott bejegyzésében azt írta:

Az Európai Parlamentnek a járvánnyal és nem politikai, ideológiai vitákkal kellene foglalkoznia. Ha már segíteni nem tudnak, legalább ne gátolják a tagországok, így Magyarország járvány elleni védekezését és a gazdaság újjáépítését!”

Varga Judit a Magyarországot és Lengyelországot megkerülő egyezség kapcsán arra is felhívta a figyelmet, hogy a magyar ellenzéki EP-képviselők Magyarország érdekei ellen dolgoznak Brüsszelben.

A teljes poszt:

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére