Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Van összefüggés a bevándorlás és a terrorizmus között

Bokor Gábor

2016.08.05. 13:58

Az államtitkár pénteki sajtótájékoztatóján elmondta, hogy összefüggés van a bevándorlás és a terrorizmus között. Véleménye szerint a kormány elsõdleges célja, hogy a magyar emberek biztonságban legyenek országukban.

Kontrát Károly péntek délelőtti sajtótájékoztatóján elmondta, az Európát másfél éve sújtó illegális bevándorlásnak számos súlyos következménye van, mind közül az állandósult terrorveszély a legsúlyosabb.

Mióta megkezdődött a tömeges illegális bevándorlás, több mint 300 ember halt meg Európában terrortámadások következtében, a támadásokat pedig bevándorlók vagy bevándorló hátterű terroristák követték el."

– mondta a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára. Hozzátette, hogy a támadásokat minden esetben az európai kultúra, a keresztény Európa és az európai életmód ellen követték el, és ilyen támadások bárhol bármikor előfordulhatnak.

Az Interpol, valamint a NATO információi szerint több száz terrorista lehet Európában. 

Kontrát szerint a magyar kormány a helyzet kontrollálása érdekében először terrorellenes akciótervet fogadott el, majd a parlament megszavazta az úgynevezett terrorizmusellenes törvénycsomagot, melynek köszönhetően létrejött Terrorelhárítási Információs és Bűnügyi Elemző Központ.

A terrorveszélyt csökkenteni kell, ami csak úgy lehetséges, ha megállítjuk az illegális bevándorlást. Az Európai Unió elhibázott bevándorláspolitikája nem ezt követi, holott, amíg az Európai Unió határait nem védik meg, a terrorfenyegetés fennáll."

– fogalmazott a politikus.

Kiemelt fontosságúnak nevezte, hogy az október 2-i népszavazáson a magyar állampolgárok véleményt mondhatnak a brüsszeli bevándorláspolitikáról és nemet mondhatnak a kényszerbetelepítésre. 

Az augusztus 20-i állami ünneppel kapcsolatban úgy fogalmazott az államtitkár, hogy az operatív törzs figyelemmel fogja kísérni az ünnep minden momentumát, és elsődleges szempontjuk az emberek biztonsága lesz.

(MTI) 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére