Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Valószínû, hogy Brüsszel rengeteg EU-s közpénzt utalt a migránskártyákra

Nagy Gábor

2018.12.01. 16:44

A kormánypártok szerint nagyon alapos a gyanú, hogy Brüsszel nagyon sok migráns számára igen jelentõs összegeket utalt át a migránskártyákra - mondta Nacsa Lõrinc, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakciószóvivõje szombaton, Budapesten.

Újabbnál újabb migránskártyákat találnak az illegális bevándorlóknál, legutóbb a magyar határtól alig 200 kilométerre, Boszniában bukkant elő ilyen kártya - emlékeztetett a kormánypárti képviselő. Mint kifejtette: hetek óta várják a választ az Európai Bizottságtól (EB) a feltett kérdéseikre, hogy végre elárulják mennyi pénzt utaltak át ezekre a migránskártyákra, ez által pedig hány embert segítettek be Európába.

Mint mondta: felháborító, hogy Brüsszel miközben az európai polgárok pénzét utalja át a migránsoknak, a feltett kérdésekre nem hajlandó válaszolni.

Ennek a brüsszeli vezetésnek, amely a migránsokat pénzzel, bankkártyával segíti, mennie kell”

– jelentette ki a KDNP-s politikus, aki rámutatott: azt látják, hogy ez a brüsszeli vezetés a migránsok érdekeit érvényesíti az európai polgároké helyett. A Fidesz-KDNP szerint olyan uniós vezetésre van szükség, amely az európai polgárokat és az európai családok biztonságát, érdekeit helyezi az első helyre – tette hozzá.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére