Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Választ vár a kormány Brüsszeltől a szír terroristavezér ügyében

Bertha László

2019.03.29. 10:31

A magyar kormány választ vár az Európai Bizottságtól: tudott-e arról, hogy egy szír terroristavezér is kapott migránskártyát - közölte a kormányszóvivõ pénteki budapesti sajtótájékoztatóján.

Hollik István azt mondta: ismert, hogy Hassan F. szír terroristavezér is kapott brüsszeli migránskártyát, ezt a terrorista ügyvédje a napokban meg is erősítette.

Az Európai Bizottság ennek ellenére a mai napig azt állítja – folytatta a kormányszóvivő –, hogy ezek a név nélküli migránskártyák nem veszélyesek. Szerdán Natasha Bertaud európai bizottsági szóvivő pedig továbbra is azt állította – idézte –, hogy nincsenek név nélküli migránskártyák, hiszen a kártyatulajdonosok személyazonosságát ismerik és havonta ellenőrzik is.

Hollik István jelezte, ha ez így van, tehát a brüsszeli bizottság valóban tudja, kiknek biztosít ilyen migránskártyákat, akkor ez egy nagyon fontos kérdést vet fel. Ezért a kormány egyenes választ vár az Európai Bizottságtól:

Brüsszel tudott-e arról, hogy egy szír terroristavezér is kapott migránskártyát, tehát tudomásuk volt-e arról, hogy az Iszlám Állam hóhérát pénzelik?"

– fogalmazta meg a kérdést a kormányszóvivő az MTI beszámolója szerint.

Hollik István hangsúlyozta, hogy az emberek is szeretnének végre tisztán látni, mert sokakat felháborít, hogy Brüsszel a migránskártyával a jelek szerint Európára törő terroristákat is pénzel.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére