Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Vágatlan felvétel aggaszthatja Gyárfást

Sümeghi Lóránt

2018.04.24. 07:18

Vágatlan, nem manipulált hangfelvétel alapján gyanúsították meg Gyárfás Tamást Fenyõ János megölésére való felbujtással - értesült a Magyar Idõk.

Úgy tudják, a Nemzeti Nyomozó Iroda bizonyítékai között az eredeti felvétel szerepel – egy 2014-es teljes hanganyag, amin Portik Tamás és Gyárfás Tamás beszélget Fenyő János 1998. február 11-i kivégzéséről –, nem pedig az a sportvezető által átadott hanganyag, ami Gyárfás szerint "manipulatív összehordott hordalék", és amit ő maga adott oda a rendőröknek. 

Ugyancsak a bizonyítékok között van a gyilkosság felbujtóival kapcsolatos, húsz év alatt keletkezett, összesen tízezer oldalnyi irat – írja keddi számában lap.

A bizonyítékokat egyelőre nem mutatták meg sem Gyárfásnak, sem védőjének, Bánáti Jánosnak. Ihász Sándor várhatóan szerdán nyújtja be a Központi Nyomozó Főügyészségre a bűnpártolás miatt vele közölt gyanúsítás tételes cáfolatát. A volt főügyésznek Gyárfás átadta az ügyben szereplő hangfelvétel leiratát, amelyet vélhetően a zsarolója dobott be a levélszekrényébe, ám Ihász nem továbbította azt a nyomozóknak.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére