Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Újbuda megint a „régi”? A gyurcsányista polgármester leállítaná a szuperkórház építését

Ányos Miklós

2019.10.29. 19:38

László Imre pazarló és felesleges beruházásnak tartja az Újbudán felépítendő szuperkórházat.

A jelenlegi XI. kerületi polgármester egy interjúban mondta el, hogy leállíttatná a kórházépítést.

A Pesti Srácok cikkéből kiderül, hogy a DK-s politikus álláspontja szerint szükségtelen a szuperkórház felépítése, helyette a Szent Imre Kórház fejlesztését támogatja. Emellett saját hivatalának eddigi működését is szigorúan átvizsgálná a roncsellenzék polgármestere. Kijelentései könnyen problémássá válhatnak, mivel Orbán Viktor miniszterelnök korábban leszögezte, hogy a kormány nem kíván olyan beruházásokat Budapestre erőltetni, amelyeket a főváros nem szívesen lát.

A mostani interjúban elhangzottak viszont felettébb érthetetlenek, mivel László Imre a DK egészségpolitikusaként, több esetben is az egészségügy fejlesztésével kampányolt. Most azonban, amikor lehetősége nyílna rá, hogy a szavak mellett a tettekkel is bizonyítson, elsőként hátrál ki a fejlesztési program és az egyik legnagyobb egészségügyi beruházás mögül.

De ez a kettős beszéd nála nem egyedi eset, egy nyári sajtótájékoztatón például a kórházak klimatizálását követelte, bár a Szent Imre Kórházban igazgatóként töltött közel tíz év alatt sem sikerült az újbudai kórtermeket felszereltetnie ilyen berendezésekkel.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére