Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Újabb szög a szoci koporsóban: feljelentették Botka Lászlót

Horváth József György

2017.09.28. 20:38

Egy szegedi lakos feljelentést tett a Legfõbb Ügyészségen ismeretlen tettes(ek) ellen nagy vagyoni hátrányt okozó hûtlen kezelés vádjával. A vizsgálatot kezdeményezõ állampolgár szerint Botka László szegedi polgármester és szocialista miniszterelnök-jelölt is érintett lehet az ügyben.

Névtelenséget kérő szegedi forrásunk eljuttatott hozzánk egy Legfőbb Ügyészségnek címzett beadványt, ami egészen pikáns dolgokat tartalmaz a szegedi polgármesterről. Pár idézet a dokumentumból:

"...adataim zárt kezelése mellett ezúton szeretnék feljelentést tenni, és vizsgálatot kérni ismeretlen tettes(ek) ellen, mert megítélésem szerint cselekedetével , cselekedeteikkel kimerítheti(k) a 2012. évi C. tv 376. §-ában foglalt bűnszövetségben elkövetett jelentős, vagy nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés, vagy egyéb minősíthető bűncselekmény tényállását.

Tekintettel arra, hogy érintett lehet az ügyben Szeged Polgármestere és annak környezete, és gyanúm szerint az Önkormányzat vagyonát érinti, ezért szegedi polgárként teszem meg Önök felé a feljelentést, mert megítélésem szerint Szegeden, valamint Csongrád megyében az ügy objektív vizsgálata a nyomozóhatóságoktól, a megyei, helyi ügyészségtől nem várható el."

A feljelentést író szegedi polgár szerint a szoci miniszterelnök-jelölt szegedi önkormányzati pénzből (tehát a szegedi emberek pénzéből) járja az országot, bérel maga mellé testőröket és fedezi kampányköltségeit, holott ez a saját és a szocialista párt terhe kellene, hogy legyen.

"Az sem világos számomra, hogy a kampányoláshoz szükséges háttérszemélyzet (hiszen egy ilyen kampányhoz több háttérembert kell alkalmazni), és a testőrök munkaköltségét ki téríti, ki fizeti ki. A NAV felé milyen elszámolások történnek, egyáltalán történnek-e" – áll a feljelentésben.

Mivel úgy gondolom, hogy e gyanúm nem alaptalan, kérem az ügy teljes körű kivizsgálását, mert úgy vélem közérdekről van szó"

– áll a szegedi lakos feljelentésében.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére