Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Újabb részletek derültek ki Portik Tamás hangfelvételeirõl

Zelenka Dóra

2019.01.23. 08:55

További Portik-féle hangfelvételek lehetnek a svájci banktrezorban, ott, ahol bankszámlája van a két gyilkosság felbujtójaként jogerõs fegyházbüntetését töltõ egykori olajos vállalkozónak - írja a Magyar Idõk.

A lap forrásai szerint a neves svájci bank trezorjában igazi “drágakövek”, vagyis további Portik Tamás által titokban készített hangfelvételek lehetnek.

Az egykori olajbűnöző szinte minden beszélgetését rögzítette, a felvételeket pedig megpróbálta biztonságos helyeken elrejteni. A Magyar Idők információi szerint Portik a beosztottjaitól is megkövetelte a folyamatos dokumentálást, ők is diktafonnal a zsebükben tárgyaltak, így megtippelni sem lehet az évek során készített felvételek mennyiségét.

Portik Tamást összesen 28 év fegyházbüntetésre ítélték két ember megöletése miatt.

A rendőrség gőzerővel nyomoz a Portik-vagyon után. A hatóságok jogsegély keretében fordultak a svájci társszervezetekhez, kérve, hogy állapítsák meg, milyen bankszámlák kapcsolódnak Portik Tamáshoz Svájcban, és azokon mekkora összeg parkol. A lap információi szerint, már ki is derült, hogy valóban létezik Portik nevéhez kapcsolódó bankszámla Svájcban, de azt is közölték, hogy ezekhez kizárólag a tulajdonos hozzáférése engedélyezett.

A Portik-vagyon összegéről nincsenek konkrét vagy teljesen megbízható információk, ugyanakkor

Varga István, a Vizoviczki-ügy koronatanúja jegyzőkönyvbe mondta, hogy az egyik korrupcióval megvádolt rendőrfőtiszt mesélt neki Portikról, akit a tiszt állítása szerint az FBI képzett ki, és Svájcban 23-24 millió dollárja van elrejtve.

Az olajbűnöző legutóbb akkor kapott nagyobb figyelmet, mikor a hatóságok kezébe került egy hangfelvétel, amelyen Portik a Fenyő-gyilkosságról beszélget Gyárfás Tamással. 

Portik – mint kiderült – arról is dicsekedve számolt be, hogy több MSZP-st is lefizetett, valamint közösen megállapodtak arról, hogy a bűnöző információkat gyűjt és kreál fideszes politikusokról.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére