Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Újabb front nyílt a Lidl keresztes háborújában

888.hu

2017.09.08. 20:58

Az óbudai Lidl elõtt gyertyákból kirakott kereszttel tiltakozott az egyik magyar civil szervezet péntekre virradóra a cég keresztényellenes marketingpolitikája miatt. Így a Lidl már újabb fronton kell, hogy harcoljon a keresztes háborúban.

 

Péntekre virradó éjszaka az egyik budapesti Lidl előtt egy magyar civil szervezet keresztet formáló gyertyasorral tiltakozott az áruházlánc kereszténytagadó joghurt-termékcsaládja ellen, amelyből Magyarországra is jutott – írja a Pesti Srácok.

A lap úgy értesült, hogy az óbudai Lidl előtt végrehajtott akció csak az első a sorban, és lesz még folytatása, mivel sokaknál kiverte a biztosítékot a Lidl görög termékeinek csomagolása, amelyeken az egyik leghíresebb görög ortodox templomról, a santorini Anastasisról kiretusálták a keresztet.

A nemzetközi botrány még szeptember elején tört ki, mivel kiderült, hogy a Lidl egyik saját márkás termékének csomagolásáról kiretusált egy keresztet. Az egyik cseh Lidlben egy férfit kidobtak egy üzletből, ugyanis egy kereszttel akart bemenni, ám ez a szimbólum az üzletvezető szerint megijeszti a vásárlókat. Nemrég kiderült, hogy Magyarországra is jutott a "keresztmentesített" termékből.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére